2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 22 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سنتی ازوداج کردم. خیییلی هم راضی ام. هم مجردی بهتره هم متاهلی. هر کدوم خوبی ها و سختی های خودشو ...

این وابستگیه که قبلا موقعی که مجرد بودی داشتی،حق هم داری تو فکرش باشی،منتها سعی کن بهت خوش بگذره ،و بعدش میتونی براش از تفریحاتت صحبت کنی و اونو توی شادیهات شریک کنی ،اینطوری وقتی خوشحالیتو ببینه هم خودت شاد میشی و هم مامانت

تا توانی دلی به دست آور ، دل شکستن هنر نمی باشد
منم اینجوریمممم هی به فکرمامان وخواهرم میوفتم

خیلی سخته. واسه من درجاتش بیشتره. گاها شوهرمم فدای اونا میکنم.بعدا باشوهرم دعوام میشه. تو کاری میکنی این افکارتو کنترل کنی؟من خیییلی اذیت میشم

این وابستگیه که قبلا موقعی که مجرد بودی داشتی،حق هم داری تو فکرش باشی،منتها سعی کن بهت خوش بگذره ،و ...

من به خاطر این موضوع اصلا تو دوران نامزدی واسم خوش نگذشت. شوهرم هر کاری کرد. هرچی گفتم‌گف باشه ولی این‌افکارم نامزدیمو زهر کرد. الانم باردارم. میترسم رو بچه تاثیر داشته باشه

خیلی سخته. واسه من درجاتش بیشتره. گاها شوهرمم فدای اونا میکنم.بعدا باشوهرم دعوام میشه. تو کاری میکنی ...

عزیزم منم همین مشکلو دارم هی دلممم یجوری میشه حتی توبهترین لحظه هام فکرو دلم مشغول میشه شوهرمم متوجه میشه میگه یجوری ولی سعی میکنم  برای هردوتاشونم وقت بزارم وقتی باخانوادمم کارایی میکنم خیلی بهشون خوش بگذره که دلم اروم بشه وقتی پیش شوهرمم میرم یکم دلم اروم تره