2777
2789

35هفته ام. نافم خیییییلی بازشده ازغروب هم درد میکنه.حس میکنم هرلحظه میخواد نافم بازبشه و بچه بیادبیرون.حس میکنم شکمم دیگه جانداره ونافم میخوا  بترکه...

کسی بوده مثل من باشه؟چیکارکنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بيرون زدگي ناف اواخر بارداري مشکلي نداره،انقباض نداري?

منم همینطور بودم عزیزم برا اینه ک شکمت داره جا باز میکنه،نی نیت بزرگ شده به نافت فشار میاد

گرگ هر شب به شکار میرفت و بی آنکه چیزی شکار کند باز میگشت...شبی گرگ را ناراحت دیدم...با لاشه یک آهو در دهان به گله آمد!گرگ های گله شاد از این شکار او...پرسیدند چرا ناراحتی گرگ؟!!گفت:شبی در سیاهی بیابان چشمانش را دیدم؛دلم را ربود!هر شب به خواست پایم که نه به خواست دلم میرفتم تا تماشایش کنم...امشب محو تماشایش بودم که شنیدم صدای سگان ولگرد را؛دویدم...پریدم...زیر گلویش را گرفتم و دریدمش!!آنچنان دوستش داشتم که نمیخواستم ”سهم دلم”نصیب”سگان ولگرد”شود...

باز شدن نافدنمیدونم

ولی من از ۳۶ ، نافم اومد بیرون ،الانم بیرونه و همینطور کهومیگید انگار پشت نافم هی پسرم فشار میاره

چیزی نیست گلم،با دکترتون مشورت کنید ببینید چی‌میگه

به من ک چیز‌خاصی‌نگفت نافم رو که دید، چون قبل بارداری بعضیا شکمشون کوچیکه، وقتی باردار میشن ماه آخر اینجوری میشه

خدای مهربونم ممنونم بابت نی نی که تو دلم کاشتی دل همه منتظرا رو شاد کن   
بعضیا مدلشونه که نافشون بیرون زدگی داره.شماازاول نافتون داخل بود یابیرون؟

از اول داخل بود

از ۳۶ هفتگی اومد بیرون

خدای مهربونم ممنونم بابت نی نی که تو دلم کاشتی دل همه منتظرا رو شاد کن