2777
2789

من خیلی دختر خوبی هستم هیچوقت نه با پسری بودم نه زندگی کسی رو براش جهنم کردم نه توکار کسی دخالت کردم ولی خدا خیلی عذابم میده وقتی من بنده خوبی بودم چرا اذیتم میکنه؟ خانواده م خیلی عذابم میدن بخاطر اونا دوقطبی گرفتم چشام ضعیف شده بس گریه کردم هیچکدوم منو نمیفهمن انگار وجود ندارم هیشکی افسردگی حاد منو نمیفهمه مامانم میگه پول نداریم بریم واسه درمان دو قطبی ت پول نداشتم قرص بخرم دارم بدتر میشم 

امروز روز پدره پدرم 13ساله که نیست دلم براش تنگ شده اگه بابا داشتم حالم این نبود 

چرا من ؟؟؟؟ من آزار برای هیشکی ندارم نمازمم میخونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا همینطوریم از بچگی آزارم به کسی نرسیده و با هیچ پسری دوست نبودم و حجاب رعایت کردمو....ولی از همه تنها ترم از همه بدبختم 

امروز انقدرررر گریه کردم گفتم خدایا مگه من بنده ات نیستم مگه نگفتی پناه بی پناهانی چرا اینقدر عذاب میکشم و هیچ کس حتی دردمو نمیفهمه حتی یه شونه برای گریه هان ندارم

هیچ کس درکم نمیکنه

اومدنت یه معجزه اس خوش اومدی به زندگیم😍
منم دقیقا همینطوریم از بچگی آزارم به کسی نرسیده و با هیچ پسری دوست نبودم و حجاب رعایت کردمو....ولی ا ...

دختر ای مثل تو خوشی ن چرا من بدبختم؟ دیروز تولدم بود دلم گرفت که هیشکی چیزی نگفت میدونستن البته

حرفت حرفای منه. منم همیشه تا میتونستم به اطرافیانم خوبی کردم. یعنی همیشه سعیم این بود کسی رو ناراحت نکنم. واسه خدا هم بنده‌ی خوبی بودم ولی زندگیم جهنمه. شوهر خوبی ندارم. همه زندگی و جوونیمو نابود کرده

هر كسي يه جوري ميكشه تو اين زندگي، شما هم تا افسردگيت بدتر نشده رو تغيير افكارت فكر كن، كمي به فكر تفريح و خوشگذروني خودت باش، و اينكه كسي رو نداري كه تكيه گاهت باشه مهم نيست خودت تكيه گاه خودت باش