2777
2789
عنوان

#هموطن بتمرگ تو خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 72 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بيشعورن بخدا. اينا چون در برابر فهميدن مقاومت ميكنن فكر ميكنن در برابر ويروسم ميتونن مقاومت كنن!!!! خودشون بگيرن مهم نيست. جون بقيه رو به خطر ميندازن لعنتيا.

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️
و دردناکتر اینکه افراد خیلی زیادی به خاطر رعایت نکردن این ها مبتلا شدن و میشن.از جمله پرستارا و پزشک ...

فقط خدا کمکمون کنه چوب این بی مغزارو ماام نخوریم تا میگی دسکش بپوش بهت میخندن یا میگن من میخام بگیرم بمیرم خو برو سم بخور چرا میخای بقیه رو هم مبتلا کنی

# نه_به_خرید_و_رفت_و_آمد_عید
اخ گفتی حتما باید فحش بدی بابا احمقا خبرتون بمونین تو خونه آخه خودتون میگیرید ب درک بقیه رم آلوده می ...

واقعا احمقن من با خواهرم و مادرم یه کوچه فاصله هست نمیریم درصورتی که قبلا هفته ای دوسه بار خونه هم بودیم

برای سلامتیه آقا امام زمان صلوات🌹❤
تورو خدا مواظب باشید دایی همسرم خیلی جوان وسرحال بود امروز به خاطر این‌ ویروس لعنتی فوت‌کرد بدون ه ...

بچه ها توروخدا بیاین همگی تو اینستا و فضاهای مجازی ب بقیه بگیم التماس کنیم رعایت کنن 

# نه_به_خرید_و_رفت_و_آمد_عید
منم خییییلی دوست دارم برم پیش خانوادم شهرستان اما خانوادم قرنطینه کردم نمیرم 

منم  چار روزه نرفتم خونه مامانم طفلی مامانم هر روز مبگه نمیای اینجا دلمون تنگ شده میگم بخاط خودتون نمیام ک ناراحتی قلبی دارین

بچه ها توروخدا بیاین همگی تو اینستا و فضاهای مجازی ب بقیه بگیم التماس کنیم رعایت کنن 

‌کار از التماس گذشته  همین هشتگ رو بذارید 

هموطن# _بتمرگ_تو_خونه

اگر میدانستم به تو منجر خواهد شد....هزاربار میزیستم.... تمام آن عمر پریشان را....