2821
2789
عنوان

#هموطن بتمرگ تو خونه

1014 بازدید | 72 پست

چرا جدی نمیگیرن مردم؟؟؟؟ چرااااا میرن سفررر؟ دقیقا الان میخوان برن شمال چه غلطی بکنن؟؟ اوضاع مازندران و گیلان بحرانی شده!!

آمار بیمارا لحظه ای میره بالا ،بیمارستان جا نداره ،امکانات نیست ، کادر درمان دارن میمیرن، چرا اینا براشون ذره ای اهمیت نداااره، بحررررران شده بحرااان. درک کنید لطفاااا 

امروز گیلان و مازندران فردا استان های دیگه....

بشینید تو خونه هاتون . قرنطینه رو جدی بگیررررید 

اگر میدانستم به تو منجر خواهد شد....هزاربار میزیستم.... تمام آن عمر پریشان را....

خدا لعنتشون کنه انشالله 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نمیفهمن

انکس که نداند و نخواهد که بداند، حیف است چنین‌جانوری زنده بماند!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اخ گفتی حتما باید فحش بدی بابا احمقا خبرتون بمونین تو خونه آخه خودتون میگیرید ب درک بقیه رم آلوده میکنین آخه ی سال نرین مسافرتو عید دیدنی بخدا نمیمیرید مثلا میخاین فاز نترس بودن بردارید این بیشعوری و احمقی تونو نشون میده و نترس بودنو 

# نه_به_خرید_و_رفت_و_آمد_عید

📄🔨

هر که در خانه نمانْد از نظر بنده خر است

جانِ آن که روَد از خانه برون در خطر است

خرتر آن است که در بُرهه‌ی همچین حسّاس

بار و بندیل خودش بسته و فکرِ سفر است

باز هم خرتر از این هست ، بعنوان مثال؛

آن‌که بی ماسک به خر بودن خود مفتخر است

پس هر آنکس که به بهداشت توجّه نکند

بی‌گمان درصد خر بودنِ او بیشتر است

عدّه‌ای آن وَرِ بام‌اند و فقط می‌گویند

مرگ دست کُرونا نیست، قضا و قدَر است