2777
2789

امروز بخاطر اینکه درس نمیخونم واسه کنکور با جارو برقی زدم هرچی فجشه بهم داد بهم میگه کسی تو گوشت میخونه که نخونی ...هرکار میکنم میگه یکی بهت گفته بهم فحش میده...چون خاستم ی کفش از دوستم بگیرم ی روز بپوشم به خودمو دوستم فوش بد داد...دیگه خسته شدم تو رو خدا برام دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخوووون

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

خب درستو بخون وقتت کمه ها 

کتک مامان گُله😁

من کتک هاشم دوس دارم 

تو درس بخونی چه سودی واسه مادرت داره؟ بخاطر خودت میگه 

راستی دنیا چه شکلی می شد اگر بجای آنکه در سینه ام گلوله ای بنشانی در قلبم گلی می کاشتی
هیشکی اینجوری نیست...بخاطر اینکه دزس نخوندم پلیس میاره خونه..هیچوقت دوسم نداره

پلیس میاره خونه؟!

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
خب درستو بخون وقتت کمه ها  کتک مامان گُله😁 من کتک هاشم دوس دارم  تو درس بخونی چه سودی ...

من ادم بی چشم و رویی نیستم...درسمو خوندم ولی چن ماهه دیگ نمیتونم..اعتماد بنفسم کم شده

درست بخون بخاطرخودت میگی.

بعدشم چراازاین اون وسایل قرض میکنی مال خودت باشه چندسال استفاده کن منت این اون نکش

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

وقتی مث من برسی به یه مرحله ای که آرزو کنی زمان برگرده تا بتونی زندگیتو بسازی و درس بخونی هیچوقت اینا رو نمیگی. ایکاش مامان من با چوب منو میزد لهم میکرد مجبورم میکرد درست درس بخونم ک برسم ب آرزوهام. الان بجز حسرت چی مونده برام...

وزن قبلی -> ۷۵ وزن بعدی -> ۷۰ وزن فعلی -> ۶۷ هدف ->۶۰   من میتونمممممم😍😍