2777
2789
عنوان

مهریه

143 بازدید | 12 پست

بچه هااگه بخوام برامهریم اقدام کنم یایدپول داشته باشم؟فردامیشه برم اقدام کنم بایدمدرک داشته باشم اخه باخانوادم قهرم ونمیخوام برم اونجا،وطلاقم فعلاکنسل ولی برامهریه میخوام اقدام کنم بگین چطوری واینکه فردامثلامیشه برم برااقدام مهریه؟؟

میکاپ آرتیست مشهد_mua

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم تاپیکاتو خوندم خیلی ناراحت شدم 

یه چند تا چی هس بهت خواهرانه میگم گوش کن 

متاسفانه مسئله مهریه تو ایران بد جا افتاده 

اگه مهرتو بذاری اجرا یعنی رفتی به جنگ 

یعنی طلاق میخوایی یعنی دیگه این زندگی نمیخوایی 

اگه یه زمان تصمیمت واقعا جددی شد و خواستی طلاق بگیری اینکارو کن شل کن سفت کن در نیار 

سعی کن حمایت مادرتو خوانوادتو به دست بیاری 

در اخرم عزیزم اگه فکر میکنی شوهرت عوض شده و هنوزم میتونه بهتر بشه تو هم تغییر کن 

باهاش صحبت کن سعی کن چند وقت به دلش بشی 

ازش بخواه رابطشو با خونوادش کمتر کنه 

یخرده رو روابط خودتو شوهرت کار کن 

شاید هنوز امیدی باشه ....

عزیزم تاپیکاتو خوندم خیلی ناراحت شدم  یه چند تا چی هس بهت خواهرانه میگم گوش کن  متاسفانه ...

من میخوام طلاق بگیرم ولی فعلانه چون میدونم حمایت نمیشم هیچ بدترهم میکنن خانوادم،ممنون گلم بفکرمی طولانی برام نظردادی،ولی من امیدی ندارم به این شوهر،دقیقاازدیروزتاالان وضعیتم اینه که فقط یروزم روتعریف میکنم همین امروز دیشب ساعت چهارخوابیدم ساعت یک وربع ظهرپاشدم ونشستم ویه کیک بازکردم خوردم وتونی نی سایت تا۳بعدابگوشت گزاشتم وآهنگ گذاشتم شروع کردم به گریه کردن این وسطم خالم پیام میدادبدوبیراه میگفت منم جواب میدادم وتاپنج ونیم که شوهرم اومدهنوزبرقاروروشن نکرده بودم نوشابه ودلستروایناگرفته بودتااومدفکرکردیانمیدونم خلاصه همرومرت کردرومبل ودررومحکم کوبیدرفت اگه ازخونه پاتوبزاری بیرون من میدونم باتوبعداینکه رفت کلی بهش پیام دادم که یکم فحش ویکم سرزتش و..بعدالان نیم ساعت میشه اومدآهان بعدساعت پنج ونیم که یعنی هم ا مدورفت بعدپاشدم کلی گریه کردم ودادزدم فکرخودکشی هم افتادبه ذهنم اگه تاپیک های قبلیموبخونیدمتوجه میشید،بعدگریه هم پاشدم یکم خونه تکونی کردم تاالان که اومدرفت تن ماهی اتداخت توقابلنه والان داره میخوره وشبکه نمایش زده من ازصبح که پامیشم البته ظهر😔 گرام روروشن میکنم وبلوتوث وآهنگ اینقدگریه میکنم که دیگه ناندارم یاهم ازبس سرم تونی نی سایت وتلگرامه که دارم هلاک میشم اصلاحالم بده خیلیییی تنهام

میکاپ آرتیست مشهد_mua

من میخوام طلاق بگیرم ولی فعلانه چون میدونم حمایت نمیشم هیچ بدترهم میکنن خانوادم،ممنون گلم بفکرمی طول ...

عزیزم حس میکنم افسردگی پیدا کردی 

حتما حتما پیش روانپزشک برو 

یه مدت ممکنه دارو و روان درمانی کنه خوب بشی 

بعد از اون به طلاق یا هر چی دیگه فکر کن 

مطمئن باش همینقدری که تو ،تو زندگیت داری زجر میکشی شوهرتم همینقدر داره اذیت میشه 

اول از همه سلامتیته حتما دکتر برو