2777
2789
عنوان

عید دیدنی میرید؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 40 پست

ما نشستیم خونه . با شوهرم خونه تکونی میکنیم. تلویزیون میبینیم. عیدم جایی نمیریم. کسی هم نمیاد. خرید هم نکردیم به اون صورت. فقط یه چیزایی قبل بهمن خریده بودم. 

یه خانم مستقل و قوی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من اعصابم از کرونا خورده.چند باری بچمو میزنمو بعدش بغلش میکنم و های های گریعععع.چیکار کنم.

تو رو خدا هرکاری میکنی بکن فقط جان من اون بچه رو نزن 

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 
بچه ها من اعصابم از کرونا خورده.چند باری بچمو میزنمو بعدش بغلش میکنم و های های گریعععع.چیکار کنم.

عزیزم آرامشتو حفظ کن قدر بچتم بدون...همع اینروزا بی حوصلن از بس موندن خونه

پس هیچکسسسس نمیره من خریدامو کردم ولی عید دیدنی فک نکنم بریم فقط میریم شهرستان خونه مامانم و مادرشوه ...

جای شما باشم اونم نمیرم. خونه بمونین بهتره. الان که جاده هارم بستن. اگه بچه کوچک اینا دارین خونه موندن بهتره 

یه خانم مستقل و قوی 
مگه ازجونم سیرشدم نه جایی میرم نه درو رو کسی باز میکنم    

خوشبحالت که اینطور میگی.من مادرشوهرم و برادرشوهرم از کرج اومدن.خیلی بی فکرن.خیلییییی عصبیم از دستشون

تو بهترین حال منی من شک ندارم،من دیگه بهتر از تو از کجا بیارم🤱

من با اینکه خرید مردم کردم ولی نمیرم

قوم شوهر اهل رعایت نیستن

هی رفتن بیرون

این و اون اومدن خونشون

یکیشون مشکوک ب کروناس

یکیشون مشکوک ب شپش

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 
بابام از ماست که برماست

من که چهار ماه پیش رفتم مشهد سر راه رفتم خونشون ۴ روز موندم به اصرار شوهرم.حالا طرف تو این وضعیت اومده یک ماه بمونه.الانم میگه حالم بده رفته بخوابه...خودم یک ماهه فقط دو سه بار به اجبار برای دکتر رفتم بیرون اونم با ماشین رفتم و اومدم

تو بهترین حال منی من شک ندارم،من دیگه بهتر از تو از کجا بیارم🤱
چقدر خوبه درک کنن نیان دیشب خبر 20:30 گزارش گرفته بود از مردم شاخ دراوردم  اقاهه گفت نه ماسک ...

اینا فک میکنن مریضی و مرگ فقط برای مردمه

میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون