2777
2789
عنوان

عید دیدنی میرید؟؟؟؟

511 بازدید | 40 پست

چه کنیم امسال با این اوضاع؟لباس عید کیا خریدید کیا نخریدید؟اگه مایلید عکسشو بذارید؟میرید عید دیدنی؟نمیرید؟میان خونتون عید دیدنی بنظرتون؟نمیان؟دیگ سوالا زیاد شد شرمنده دیوونه شدم از عوارض قرنطینس😂😂😂😖😖😖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا شاید شاید اگه اوضاع آروم بود یه سر خیلی کوچیک خونه بابام بزنم

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

راستش چیزی نخریدم و تصمیم ندارم بخرم

عید دیدنی نمیریم فقط بعد سال تحویل میریم ییلاقمون تا اخر تعطیلات که کسی هم نیاد خونمون 😓

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

نه 🤔

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

من خونه مامانم و مادرشوهرم تا الان ده روزه نرفتم عید دیدنی چی بریم دلم واسه مامانم لک زده اما بچه یکساله دارم پامو از در جرات نمیکنم بزارم بیرون

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 

نه خرید عید کردم نه عید دیدنی میرم انشالله بعد از کرونا تمام عقده هامو خالی کنم یه دل سیر برم خرید و مسافرت😅😅😅😅😤

یہ مورچہ افسردگے میگیرہ😪 ازش مے پرسن چتہ ؟ مے گہ :هفت سال عاشق یکے بودم آخر فهمیدم چایے خشکہ😭😂