2777
2789
عنوان

یبوست و شقاق مزمن

2817 بازدید | 27 پست

من از بچگی یبوست داشتم. ۷ سال پیش دوران بارداری دچار یبوست شدید شدم و دکتر گفت حدود ۵ سانت شقاق دارم. الان هم اگه رعایت نکنم وحشتناک یبوست میشم و زخمه باز میشه. عذر میخوام ولی به مرور احساس میکنم انگار مقعدم تنگ شده و مشکل دفع هم دارم. کسی هست بدون جراحی درمان کرده باشه؟ بعضی مواقع هم وقتی احساس دسشویی بزرگ دارم سرگیجه میگیرم. کسی اینجوری هست؟

سلام. عزیزم کامل درکت میکنم

الوی خشک بذار خیس باشه ی شبانه روز صبح ناشتا بخور و کلا هم سعی کن میوه و سبزیجات و اب زیاد بخوری

انشالله برطرف میشه

پمادهموهرب و پماد رکتول مقعدی خیلی خوبه

ضمن اینکه حتما پیش ی جراح عمومی زن برو معاینت کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه خیلیا رو شنیدم بعد از عمل باز مشکل پیدا کردن. یا عوارض داشته براشون

من عمل کردم راحت شدم.یه دکتر خوب برو.واقعا درد مزخرفیه.برای چی خودتو اذیت میکنی؟من حدودا ۱۲ سال پیش عمل کردم خدا روشکر تا الان مشکلی نداشتم

پمادهموهرب پماد رکتول مقعدی و ی شربت ملین لاکسی ژل و پماد کالاندولا

رژیم غذاییم هم روزانه 10تا 5لیوان آب، صبح ناشتا 10عدد الو ک یک روز کامل خیس بوده، حذف سردی مثل ماست و دوغ و پنیر یا اگر هم بخورم با نعناع و گردو میخورم

میوه و سبزی فراوون میخورم

میوه های یبوست اور مثل موز و انار کلا حذف کردم

تشت آب داغ میشینم خیلی موثره

سعی کن درمانش کنی چون عمل جراحیش خیلی بده و احتمال برگشتش زیاده

پمادهموهرب پماد رکتول مقعدی و ی شربت ملین لاکسی ژل و پماد کالاندولا رژیم غذاییم هم روزانه 10تا 5لیو ...

زخمه انگار تقریبا ۳ سانت از عذر میخوام مقعد بالاتره و پوست اضافه تقریبا یک سانتی هم دارم. شما اینجوری نیستی؟ زخم مزمن و سرگیجه چی داری؟

نه من اینجوری نیستم

شما حتما برو با یه جراح مشورت کن

اگر پماد کوهان شتر میتونی پیدا کنی بگیر بزن به این ناحیه جمع میکنه پوستشو کامل و خوب میشه

میتونی عنبرنسارا هم درست کنی روی دودش ی ظرف بذاری مثل ی حالت پماد بزنی به بدنت خوب میشه