2777
2789
عنوان

شوهرم به داداشش گفته نیا خونمون

753 بازدید | 24 پست

خانواده شوهرم شهرستانن دوتا از برادرشوهرم تو تهران کار میکنن بزرگه خونه مجردی داره کوچیکه توی رستوران کار می‌کنه همونجاهم می‌خوابه 

دوهفتست تعطیل کرده تو این دوهفته هم دوبار اومده خونمون دو روز مونده بعد رفته تو این اوضاع اصلا هم بهداشت رو رعایت نمی‌کرد مگر اینکه من بهش بگم برو دستاتو بشور 

سه روز پیش ازینجا رفت  آزادی خرید کنه ازونجاهم بره خونه داداشش بعد قرار بود دیروز بره خونه عمه هاش بهشون سر بزنه ازونجاهم بیاد خونه ما بعد  بلیط بگیره بره شهرستان

شوهرم دیشب زنگ زده بهش گفته اگر برادرتو دوست داری نیا اینجا میری کل دنیا و میگردی رعایتم نمیکنی زن من بارداره پس فردا خدایی نکرده کرونا بگیره من چه خاکی توی سرم بریزم بعد الکی گفته منم مریضم میای مریض میشی و ... 

یکم ناراحتم به شوهرمم گفتم نباید آنقدر صریح بهش میگفتی نیا بیچاره نصف لباساشم مونده خونه ما 

سن یاشا گوی من اولوم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینو میگم

منم تازع عروسی کرده بودم برادرشوهرام خونشون شهرستان بودبعدازکارمیومدن خونه ما تابستون هم بودگرررم بودمن مجبوربودم تواتاق خواب بخابم شوهرم نصف شبی ازگرمامیرفت پیش اونامیخابیدبایدهرشب آشپزی میکردم اندازه ۵،۶نفرمیسوختم خلاصه باشوهرم دعوامیکردم حداقل هفته ای یباربیان من راحت نیستم یه روزخودم گفتم هرروزمیاین من اذیت میشم کمتربیاین ناراحت شدن اون لحظه ولی بعدش بازم میومدن

منم تازع عروسی کرده بودم برادرشوهرام خونشون شهرستان بودبعدازکارمیومدن خونه ما تابستون هم بودگرررم بو ...

منم تازه دوماه بود عروسی کرده بودم همین کوچیکه اومد اینجا کار کنه دوسه ماه موند خونمون منم ک فوت و فن آشپزی رو بلد نبودم بچه بودم خو دستمونم خالی ماشالا اندازه گاوم میخورد تو فکر کن دوسه کیلو گوجه می‌گرفتیم یه روزه تموم میشد به شوهرم گفتم اونم براش یه کار تو رستوران پیدا کرد تا اونجا بمونه

بعد یه سال هم تصمیم بر این شد ک اینسری بزرگه بیاد تهران کار کنه اون بمونه خونمون هر روزم مادرشوهرم به شوهرم زنگ میزد ولی من دیگ کوتاه نیومدم یعنی چی آخه ؟نمیدونم چرا بعضیا اصلا درک و شعور ندارن آدم دوست داره خونه خودش راحت باشه 

سن یاشا گوی من اولوم...
کلی کتک خوردم سربرادراش فقط خداجواب شوهرمو بده خیلی آزارم داده

خودشون اگر درک و شعور داشته باشند میفهمند نباید چتر شد خونه ی کسی 

حتی اگر اون طرف برادر باشه 

سن یاشا گوی من اولوم...
خودشون اگر درک و شعور داشته باشند میفهمند نباید چتر شد خونه ی کسی  حتی اگر اون طرف برادر باشه& ...

شوهرم هم میگفت نمیتونم که بگم نیایدولی من اون موقع درک نمیکردم حرفشوالان که گفتی شوهرت به داداشش گفته نیاتازه میفهمم چی بوده ولی این دلیل نمیشدکه کتکم بزنه شایدبازبون نرم بهم میفهموندبهتربود ...تازه داداشم یه شب اومدبمونه یه اخمی کردکه داداشم بغض میکنه هنوزهم وقتی یادش میفته تازه سنش هم بیشترازشوهرمه بمیرم براش الهی

شوهرم هم میگفت نمیتونم که بگم نیایدولی من اون موقع درک نمیکردم حرفشوالان که گفتی شوهرت به داداشش گفت ...

اگ ازین بعد اومدن خونتون توام محل نده 

عین شوهرت رفتار کن 

سن یاشا گوی من اولوم...
اگ ازین بعد اومدن خونتون توام محل نده  عین شوهرت رفتار کن

برگشتیم شهرستان الان باهم میرن تهران سرکارماهی دوسه روزمیان خونه هاشون اونوهم تا۲نصف شب باهم هستن یاخونه اونایاخونه مادرشون گاهی اوقات هم خونه ما بیشعورچون میدونه من گیرمیدم خونه مازیادنمیان میادازخواب بیدارمیشم واسش دربازمیکنم اگه میلش باشه بهم دست میزنه اگه نه که تلوزیونو روشن میکنه هرچی تویخچال باشه میزاره جلوش عین گاومیخوره منم که دیگه آدم نیستم مهم نیست که نصف شب روانی میشم

اگ ازین بعد اومدن خونتون توام محل نده  عین شوهرت رفتار کن

عزیزم خونواده ش.هرت کدوم شهرن؟

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎
برگشتیم شهرستان الان باهم میرن تهران سرکارماهی دوسه روزمیان خونه هاشون اونوهم تا۲نصف شب باهم هستن یا ...

چ بد😥

هر کی دره شه سه دره...امشو مه دل غصه دره...چرخ و فلک بازی نده...
برگشتیم شهرستان الان باهم میرن تهران سرکارماهی دوسه روزمیان خونه هاشون اونوهم تا۲نصف شب باهم هستن یا ...

واویلا چجوری تحمل می‌کنی ؟ بعد چند ماه میاد بجای اینکه وقتشو بازنش بگذرونه همش با خانوادشه 

تو باید از همون اول نمیذاشتی با برداراش کارکنه

سن یاشا گوی من اولوم...