2777
2789
عنوان

خانمایی که جنینشون پسر بیان🙏🙏🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 24 پست

سر پسر  فقط حالت تهوع داشتم اونم بیشتر عصر ها به زور خودم رو وادار می کردم بالا بیارم تا سبک بشم هر چی می خوردم رو معده ام می موند ولی تا سه ماه اول همش گسنم می شد و بازم می خوردم سر دخترم بدجور بالا میاوردم اشتهام کم بود

خواهرم همیشه میگه این بچه از وقتی تو شکمم قد عدس بوده جون به لبم آورده😁 خیلی حالش بدبود.

مامانم چهارتا پسر داره خواهرم دوتا هیچ کدوم حالت تهوع نداشتن نمیدونم چه صیغه ای دختر چیکار میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم چهارتا پسر داره خواهرم دوتا هیچ کدوم حالت تهوع نداشتن نمیدونم چه صیغه ای دختر چیکار میکنه

نمیدونم🤔ولی به نظرم بیشتر به سیستم و طبع بدن ربط داره.مادر من هم ۴ تا دختر آورده میگه فقط سر یکیتون ویارداشتم.بقیه اصلا اذیت نشدم.سر داداشم هم که ۵ ماهش بود فهمید😅😅😅😅خواهرمو شیر میداد پریود نمیشدقرص هم میخورد شکم هم نداشت اصلا متوجه نشده بود بارداره😅😅😅😅 

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑