2777
2789
عنوان

اصفهانی های مسافر😡😡😡

485 بازدید | 40 پست

بتمرگید خونه های خودتون

چقد حسودید 

شهر ماه یه دونه کرونا نداشت

دیشب چن تا اصفهانی اومدن کرونا هم داشتن

کرونا داشتنون ب درک

چرا میخاید همه رو مریض کنید

مگه این همه نمیگن بتمرگید تو خونه هاتون

حالا میخاین اینجارو هم مثه شمال کنید

بی فکرا😡😡

پ ن‌.منظورم اصفهانی های هستن ک درحال مسافرتن

ن مردم شریفی ک رعایت میکنن

جان منی تو پسرم❤(گل پسری دارم چشم رنگیه سرخ و سفیدوتپلیه ی)😍❤🧿

کجایی خودت؟

اگه موافقی از لایکت ممنون میشم، اگه مخالفی از اینکه ریپلای نمیکنی!من از جر و بحث متنفرم دوست مخالف!اینجا هم مثل شما دلم میخاد نظرمو بگم حتییییییی اگه مخالف شماست!دقت کن پس!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا بعضیا خیلی نامردن،شهر ما هم خیلیا اومدن

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 

چه شهری هستی؟کل ایران میگیرن دیر و زود داره سوخت و سوز ندارد. اونا نمی‌آوردن هم تو شهرتون میومد. کافیه یکی از اهالی شهرتون از شهر خارج بشه و با یه فرد ناقل در تماس باشه، کل شهرتون آلوده میشه

اگه بفهمن بشینن خونشون عالیه

نمیفهمن ی سری

خونشون خار داره

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
چه شهری هستی؟کل ایران میگیرن دیر و زود داره سوخت و سوز ندارد. اونا نمی‌آوردن هم تو شهرتون میومد. کاف ...

تا الان یه مورد ندلشتیم خداروشکر

امروز س نفر مثبت شد

ک از اصفهان اومدن

جان منی تو پسرم❤(گل پسری دارم چشم رنگیه سرخ و سفیدوتپلیه ی)😍❤🧿
چه شهری هستی؟کل ایران میگیرن دیر و زود داره سوخت و سوز ندارد. اونا نمی‌آوردن هم تو شهرتون میومد. کاف ...

اگه کسی نره شهر دیگه، واز اول نمیرفتن ب شهرای دیگه اینجور منتقل نمیشد. ویروس بال نداشت ک

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

چرا انقدر بی ادب حرف میزنید بابا اونایی که مسافرتن الان اینجا نیستند فقط اعصاب خودتونو بقیه رو خرد میکنید 

هرکی امضامو میخونه یه صلوات واسه شادی روح مامانم بفرسته