2777
2789
عنوان

درد بخیه زایمان طبیعی

501 بازدید | 19 پست

وااای بخیه هام میسوزه دارمـمیمیرم 

چیکار کنم دوازده روزه گذشته نمیتونم حتی بچمو بغل کنم از درد😢

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عفونت نکرده ؟ بگو شوهرت نور بندازه خوب بررسیش کن. التهاب و قرمزی نداشته باشه . من تا ۲ ماه خیلی اذیت بودم توی نشستن اما خداروشکر خوب شد دیگه

خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی

واى مو به تنم سيخ شد 

منم چند هفته ديگه بايد اين دردارو بكشم خدا😢

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️

برو حموم تو آفتابه بتادین بریز بعد با اب گرم قاطی ون خودتو هر روز ۳ بار با اون بشور بعد که اومدی بیرون یه حوله بپیچ دورت از زیز سشدار بگیر به محل بخیه هات سه روزه خوب مین

خدایا شکرت

واى مو به تنم سيخ شد  منم چند هفته ديگه بايد اين دردارو بكشم خدا😢

انشاا...سلامت بغلش کنی.درد زایمانه مهم نیس چندساعته.ولی بخیه داره دیونم میکنه

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون

عزیزم اصلا نگران نباش همه مث هم نیست خواهرشوهر من یه ذره ام بخیه هاش درد نداشت بچه اش ام سه ساعته دنیا اومد.

سلام گلم شما که تایپیک طول سرویکس دادین چی شد سرکلاژ شدین ؟ استراحت مطلقین؟ میشه یکم توضیح بدین؟

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
سلام گلم شما که تایپیک طول سرویکس دادین چی شد سرکلاژ شدین ؟ استراحت مطلقین؟ میشه یکم توضیح بدین؟

سلام عزيزم 

من يكماه استراحت كردم يعنى يكماهم بخاطر اينكه غربالگرى دوم انجام بدم به تاخير افتاد 

بعد يكماه به اصرار دوستم رفتم پيش ى دكتر ديگه 

ايشون منو به خانم دكتر مشفق تو كلينيك اميد معرفى كرد متخصص باردارى پرخطر هستن 

ايشون سونو برام انجام دادن و گفتن كه طول سرويكسم نرمال شده 

مجدد هفته بعدشم انجام دادن كه مطمعن بشن بازم همون بود 

يعنى قبل يكماه ٢٤/٥ بود و بعد استراحت و استفاده از شياف شده بود ٣٤ و نرمال بود 

كه ديگه نيازى به سركلاژ نشد

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️