2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امسال بعد کرونا خیلی سال خوبی میشه خیلی خیلی مردم شاد میشن میرقصن میخندن کم کم کاسبی ها روبراه میشه ایران پیشرفت میکنه عدالت برقزاز میشه

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
شهاب سنگ واقعیه؟ میخوره به زمین؟  میمون قضیش چیه؟ میمون از کدوم سمت میاد؟  ادم میخورن ؟

شهاب سنگ از کنار زمین رد میشه میمون ها کذبه

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
بچه ها چند درصد احتمال برخورد شهاب سنگ با زمین هست ؟

فکر کنم ۷ درصد امکان داره دانشمندا خطا کرده باشن مدیری گفت‌

مثبت باشید

وای من قبل از کرونا میرفتم یوگا ینی عاااالی بودا همش انرژی مثبت بود ینی واقعا معجزه میکنه مثبت فکر کردن

دیش دیرین دیرین ماشالا پیش گیرین گیرین ماشالا آی ماشالا 😁😅💃🕺💃🕺💃🕺💃