من حس میکنم میدونم چطوری قراره بمیرم..وقتی چشامو میبندم جسدم میاد جلو چشمم...مطمعنم من با خودکشی میمیرم..خودمو دار میزنم..یبار به شوهرم گفتم من خودمو دار میزنم..منو پایین نیارین..خوب بهم نگاه کن..مادرمم وادار کنین نگاهم کنه..من میدونم مرگم چجوریه😢تو هوا تکون میخورم..آویزون میمونم...کاش تا این حد نا امید و مریض نبودم
من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم
توشهرمون چند سال پیش یه عروس دوماد توی حموم دم میگیرتشون میمیرن دوماد هم روحانی بود
دوتایی با هم😆😆😆.؟؟
من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم
یه خانمی تو شهرمون همین دوسال پیش وایساده بود کنار خیابون یه تریلی دنده عقب میاد چادر زنه رو میکشه زیر تایر تا میاد چادرخودشو جمع کنه خودشم میره زیر تریلی