2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیرخشک خوردم   زینک خوردم همش  بی فایده

زینک مگ چاق میکنه؟

بستنی بخور مولتی ویتامین بخور ۸لیوان آب در رور بخور من مجردیام اینجوری چاق شدم چاق بد نه ها تو پر و بامزه البته قرص اهنم میخورم در روز ۴ تا بستنی

من از ترس قند میترسم بستنی بخورم

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
من بستنی اشتهای غذامو می بنده  ورگرنه عاشق بستتی ام میگفتن چاق میکنه زبنک ولی نکرد

بعداز ظهرا بجای عصرونه بخور

اینو نمیدونم ولی شوهر خیلی عاشق که یه نمه وحشی روانی  زورگو باشه خسته کنندس ولی

دقیقا 

شوهر من بخدا روانیم کرده میگم‌برم دکتر اعصاب اخه چی بگم؟ بگم مثلا میخوام ظرف بشورم میگع باید بیایی بوس بدی بعد بری اگرم نرم هی صدا مبکنه داد میزنه. مثلا میخوای بری بیرون هی صدا مبکنه بیا بوس بده باز بیا بغلم ی دقیقه. باز ن بیا باز بوس بده روانیم کرده بخدا

منم دراز قد بلند میشم.چاقم که میشم غول میشم.چیکار کنمظ؟؟

متوسط باش

من هیکلم عالی بود ن چاق بودم ن لاعر بهم میومد کمی توپر بودم

دقیقا  شوهر من بخدا روانیم کرده میگم‌برم دکتر اعصاب اخه چی بگم؟ بگم مثلا میخوام ظرف بشورم میگع ...

😉😂😂

وای نگو خواهر

به من میگه تا قبل از اومدنم همه ی کاراتو بکن دلم میخواد وقتی خونه ام کاملا دراختیارم باشی فک کن الان که دارم درس میخونم میاد بعلم میکنه میگه حالا بخون😣البته کرمم میریزه ها درس خوندن میره یه جا دیگه

😉😂😂 وای نگو خواهر به من میگه تا قبل از اومدنم همه ی کاراتو بکن دلم میخواد وقتی خونه ام کاملا در ...

دقیقا. الان شبکاره بهم ز زده چرا بیداری بخواب صبح میام اذییت کنم. هفت صبخ میاد با دست و صورت یخ میچسبه بهم خوابه منو میپرونه بعد میگع سر صدا نکن من ببخابم