2777
2789
عنوان

انقدری دلم پره که هیچ عنوانی به ذهنم نمی رسه...

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا میکنم فقط چیزیشون نشه وگرنه همگی باهم دچارش خواهیم شد، حتی اینم مضحکه کرده بودن،میگفتن سوییت میگیریم و باهم قرنطینه میشیم و خرجمون رو هم دولت میده.

خسته تر از این حرفهام...
از شدت بغض حتی نمی تونم گریه کن، حالا کرونا به کنار، نمی تونم اینحجم از بی فرهنگی رو هضم کنم

عزیزم الان بحث سلامتی خودتو بچه هات مطرحه اصلا تعارف نداشته باش با کسی ،، همه این مهمونیا و بیرون رفتنا رو کنسل کن و به هیچ عنوان کوتاه نیااا!!

我能打🦋🌱
عزیزم الان بحث سلامتی خودتو بچه هات مطرحه اصلا تعارف نداشته باش با کسی ،، همه این مهمونیا و بیرون رف ...

وقتی همسرم همکاری نمی کنه چه گلی به سرم بزنم؟منم نرم اونا پامیشن میان خونه ام. البته تو این هفته سه بار اومدن از لجشون.

خسته تر از این حرفهام...
عزیزم الان بحث سلامتی خودتو بچه هات مطرحه اصلا تعارف نداشته باش با کسی ،، همه این مهمونیا و بیرون رف ...

از ترسم حتی نمی تونم خونه مامانم برم،میترسم الوده باشم و اونا رو هم زبونم لال الوده کنم، فعلا باید فقط این قوم زبون نفهم رو تحمل کنم.

خسته تر از این حرفهام...

ان شا۶ الله که چیزیتون نمیشه.  از این به بعد با اعتماد به نفس کامل نه خودت برو نه بچه هات به شوهرتم بگو اگه لای نباید بیای خونه ممکنه ناقل باشه. ولی درکل این ئه بارو که فکرنکم بگیرین چون هیچکدومشون ندارن

ان شا۶ الله که چیزیتون نمیشه.  از این به بعد با اعتماد به نفس کامل نه خودت برو نه بچه هات به شو ...

از کجا معلوم؟ بیماری دوره نهان داره. اکثرا هم شغلشون خطرناکه و با ملت سروکار دارن.البته من از صمیم قلب دعا میکنم هیچکدوم نگیرن.

خسته تر از این حرفهام...