2777
2789

من بچه که بودم پدرم فوت کرده و ارثیه ام دسته قیمم بوده البته ارث من و بردارم بعداز چندسال اومدیم پیش مادرمون و طی اون چندسال حاصل ارثمون که باغ بود رو برادم میگرفت و من یه هزارتومنی ازش ندیدم الان بعده چندسال ازدواج کردم و یه بچه یه ساله دارم توی این چندسال بازم چیزی به من ندادن مثلا از سالی ۲۰ میلیون من هیچی تاحالا ندیدم شایدم بیشتر و یا کمتر من اصلا راضی نیستم ..مادرم میگه چون جهزیتو من دادم باغت ماله منه و من بازم راضی نیستم میگم هرموقع فروختمش پولی که برام جهزیه خریدیو میدم اما قبول نمیکنه و مشکل ترین چیز اینه که برادم معتاده و جرات نمیکنم بهش بگم میخوام سهممو ازت جدا کنم و میترسم و نمیدونم چجوری بهش بگم یه آدم روانیه که همه ماله واسه خودش تنها میخواد و مادرمم پرش میکنه و میگه میخوای بفروشی بدی به شوهرت درصورتی که شوهرم دستش به دهنش میرسه و احتیاجی به پوله من نداره و میگه من دوس ندارم پوله یتیم بیاد تو سفرم..اما من اون پولو واسه خودم میخوام راه کار میخوام چجوری برادرمو قانع کنم؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به مادرت بگو حق منو نمیدی که این دود کنه بره هوا یا زن بگیره بده زنش....

آقا حقیه که خدا برام قرار داده حقمو بده اون دنیا خودتو مدیون من نکن جهیزیه وظیفه هر مادریه

چقد بی معرفته مامانت

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
با وکیل صحبت کن حق ات هست مال خودت هست اختیارش هم با خودته ب کسی ام ربطی نداره ک تو لازم داری یا نه ...

اره میدونم ولی همش فکر میکنم اگه به داداشم بگم چه عکس العملی نشون میده

بخدا کلا ۷..۸ تومن واسه من جهیزیه نگرفته میگم پوله جهیزیتم میدم 😔

میگم معرفت نداره دیگه اگه میتونی از طریق قانون بگیر.بزرگای فامیلو واسطه کن بگو حقمو بده به زور که نمیخوام بگیرم 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
میگم معرفت نداره دیگه اگه میتونی از طریق قانون بگیر.بزرگای فامیلو واسطه کن بگو حقمو بده به زور که نم ...

چون ازدواج مجدد کرده میگه من مهریمو گرفتم واسه تو جهیزیه گذاشتم ..بزرگی تو فامیل نیس که از حرفش حساب ببرن پدر بزرگم هست که اونم دخالت نمیکنه