2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم دوماه اونجوری شد و خوب نشد بعدش فهمیدم چون زیاد با گوشی کار میکردم اونجوری شده بود باید استراحت بدی به چشمت

من یه زندگی عالی دارم و خیلی خوشبختم و دونه دونه به خواسته هام میرسم🥰🥰خدایا شکرت به خاطر دختر نازی که دارم و یه پسر خوشگل که بهم دادی.خدایا شکرت که حاجت دلم رو بهم دادی همیشه به لطفت امید دارم خیلی دوست دارم خدای مهربونم.
منم دوماه اونجوری شد و خوب نشد بعدش فهمیدم چون زیاد با گوشی کار میکردم اونجوری شده بود باید استراحت ...

من ۱۰سال بیشتره دارم چندباردکتررفتم فایده نکرد.ولی جدیدانرفتم

پسر من دوسالشه از پاییز شروع شد همش تند تند پلک میزد مخصوصا وقتی تلویزیون نگاه میکرد یا میبردمش بیرون باد سر د میخورد تو صورتش پنج شیش بار بردمش دکتر همش قطره و پماد دادن یکی گفت خشکی چشمه یکی گفت عفونته یکی گفت حساسیته آخر بردمش بیمارستان رسول اکرم تو ستارخان تهران مخصوص چشمه اونجا گفت قطره تنریز دیگه بزار یه مدت بگزره از سرش نیفته پسرت مشکلی نداره

پسر من دوسالشه از پاییز شروع شد همش تند تند پلک میزد مخصوصا وقتی تلویزیون نگاه میکرد یا میبردمش بیرو ...

قطره تنریزداده؟خوب شد؟من ۱۰سالبیشتردرگیرم ولی خوب نمیشم