2777
2789

سلام بچه ها...

همسرم چندروزه نفسش یخورده تنگ شده و از طرفی سرفه هاش زیاد شده.از طرفی گرمیجات زیاد خورده تو این ده روز اخیر.و موقع سم پاشی محل کارش اونجا بوده و استنشاق کرده.در کل ب گرمیجات پودری ام حساسیت داره یخورده.

باتموم اینا بنظرتون دور از جونش ممکنه ک... باشه؟؟

و اینکه الان تست کرونا ب این راحتیا نمیگیرن.

من چیکار کنم؟؟حالم بده براش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه علائم داشته باشه تست میگیرن ۳ ساعته جواب میدن حتمااا ۱ آز بده ان شاالله که ک ر و ن ا نیست

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

اول دمای بدنش اندازه بگیر اگر تب داره مشکوکه

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉

گرمی واسه همه خوب نیست

خوب از بس گرمی خورده گلوش خارش گرفته

بهش لیمو شیرین یا خاکشیر بده

سردی نده خنکی بده ببین بهتر میشه

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤

هفته پیش داداشم گلوش وحشتناک میسوخت و سرفه میکرد مثل سیاه سرفه بدجور.بردیمش دکتر چکش کرد گفت  چیزای گرم بخور براش قرص جوشان پرتغالی ویتامین ث دار نوشت آمپول تقویتی ب کمپلکس براش نوشت و گفت تحت هیچ شرایطی آنتی بیوتیک نخور الان هم با رعایت حالش خوب خوب شده.میخوام بگم هر سرفه ای کرونا نیست

منم سرفه خشک زیاد داشتم بحدی ک شب ی لحظه نمیخوابیدم .

روتارین سینم رو‌نرم کرد . بخور هم خوبه . بخور آویشن یا اکالیپتوس .

عنبر نسا دود کن  دودش رو ببره به حلقش خوبه.‌

زیادی هم گرمی نده . 

پرتقال و لیمو. شیرین زیاد بخوره .

دمنوش آویشن با عسل .

کاربر قدیمی هستم.