2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از دوستام تو هر مراسمی مادرشوهرش می خواست برقصه رسم داشتند عروسا حتما باید بلند میشدند به احترام ...

واای جدی تو هم دیدی؟!

حالا رعایت میکردن

واسه احترام بود یا واقعا حق نداشتن بشینن

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
ما رسم داریم که همه چی با داماده هممممممه چی و این واسه خیلیا عجیبه.

رسم ماهم همینه. ولی اخیرا بابای عروس کمک میکنه. بابای منم کمک کرد. 

عاشق آن خاطراتی هستم که تصادفی از ذهنم عبور می‌کنند و باعث لبخندم میشوند 
کدوم؟ منم یہ تاپیک دیدم شاخ در اوردم

اره همون😖

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
عاشق رسم مادر زن سلام هستم. خودمم برای مادرم طلا بردم بابت تشکر از تمام زحماتی که برام کشیده. درسته ...

انقد روز مادر سلام ناراحتم پسرعمه همسرم با زنش شب پاتخت اومد خونمون و بردمون باغشون تا شبم مارو نیاورد که بریم مادرسلام شوهرمم خجالتی هیچی نگفت هنوزم ناراحتم

سلام😁چیشده چتونه🤯قر_طینه ای تو خونه😷هی تاپیک میزنین🥴ماروهم اسکل کردین توخونه🥵
عزیزم فدات شم انشالله بزودی مامان میشی منم امروز جواب آزمایشم گرفتم

ممنونم

ای جووونم مامان شدی؟؟

بسلامتی ان شالله بیاد تو بغلت😍😍😍برام خیلی دعا کن دوستم😘😘

و خدایی که در همین نزدیکیست......❤❤

این رسم دستمال خیلی مسخرس ، با اینکه واسه خانواده ی شوهرم اینا رسمشون بود ولی شوهرم گفت اصلا قشنگ نیست، البته بگم اولش ک شوهرم سر در نمیاورد بعدنا ک فهمید گفت خیلی زشته

برای مشکلم یک صلوات بفرست