2777
2789
عنوان

اگه میشه یه لحظه بیاین

908 بازدید | 43 پست

ممنون که اومدین 

بچه ها یه عده تون در جریان مشکل بابام هستین 

سرطان مغز داره که دیگه بدنش به داروها جواب نمیده 

من خیلی غصه دارم 

صداش میکنیم جواب نمیده و فقط مظلوم نگاه میکنه 

بمیرم براش اونقدر ناتوانه که نمیتونه جواب بده 

فقط خیره نگاه میکنه 

بچه ها خیلی ها اوضاعشون مثل منه 

پدرو مادرشون درگیر سرطانن و دلشون غصه داره 

میشه خواهش کنم برا همه ی بیمارا به خصوص پدرو مادرهایی که درگیر این سرطان لعنتین دعا کنین 

حمد بخونین صلوات بفرستین .....هر چیزی که خودتون دوست دارین ....فقط دعا کنین 

من دستم به جایی بند نیست دلم به وجود شما خوشه که محبت میکنین و بابامو دعا میکنین 

خواهش میکنم بابامو دعا کنین تا معجزه بشه و سلامتیش بهش برگرده 

ان شاالله هر چه سریعتر بیای خبر سلامتیشونو بدی به حق فاطمه ی زهرا، حضرت زهرا رو به مردش قسم میدم تو روز مرد ان شاالله بیای بگی معجزه شده، خدایا دیگه وقتشه معجزتو نشونش بده دلش شکسته، الهی آمین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله هر چه سریعتر بیای خبر سلامتیشونو بدی به حق فاطمه ی زهرا، حضرت زهرا رو به مردش قسم میدم تو ...

ممنون دوستم 

خواهش میکنم تو دعاهات بابای منو یادت باشه 

ممنون دوستم  خواهش میکنم تو دعاهات بابای منو یادت باشه

درخواست دوستی میفرستم واست از این به بعد هر شب یه تسبیح صلوات میفرستم به نیت سلامتی بابات که بیای بهم خبر خوش بدی به حق این شب عزیز، خیالت راحت شفا میگیرن کامل .

درخواست دوستی میفرستم واست از این به بعد هر شب یه تسبیح صلوات میفرستم به نیت سلامتی بابات که بیای به ...

ممنون از لطفت عزیزم 

الهی تموم این خیر و خوبی به خودت برگرده 

ممنون از لطفت عزیزم  الهی تموم این خیر و خوبی به خودت برگرده

فدات بشم، من از امشب تا وقتی بیای بگی بابات شفا گرفته(مطمئن باش که شفا میگیره) هر شب یه تسبیح صلوات میفرستم، خدایا به بزرگیت قسم دل دوستمونو شاد کن با شفای پدرش، خدایا همه مریضارو شفا بده به حق حضرت علی(ع)

فدات بشم، من از امشب تا وقتی بیای بگی بابات شفا گرفته(مطمئن باش که شفا میگیره) هر شب یه تسبیح صلوات ...

خدا نکنه 

چقدر خوبه که هستین و بابامو دعا میکنین

من به جز دعا درحق شما و خونواده تون کاری از دستم بر نمیاد 

بازم ممنونم از محبتت دوست مهربونم 

استارتر عزیز با تمام وجودم درکت میکنم 

منم روزها و ماه های سختی و گذروندم 

به لطف خدا و دعای نی نی سایتیا و دوستان ، بابام حاش خوبه 

از ته قلبم از خدا میخوام به شما و پدرتون آرامش بده ، از خدا میخوام حال پدرت خوب شه 

عزیزم من به همه ی عالم متوسل شدم 

به حضرت زهرا و امام زمان و امام حسین و حضرت عباس متوسل شو 

برای تمام اموات ، تمام اموات  ، بد وارث ، بی وارث ، شهدا ، نذر کن ازشون بخواه برای بابات دعا کنن هر روز صلوات بفرست ، دعای توسل و سوره ی یس بخون 

با تمام وجودت از خدا بخواه باباتو شفا بده

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
استارتر عزیز با تمام وجودم درکت میکنم  منم روزها و ماه های سختی و گذروندم  به لطف خدا و ...

سلام عزیزم 

ممنون که اومدی 

چی بگم که فقط خدا از دل پر غصه ی من خبر داره 

اگه نماز و دعا وذکر و نذر و .....نبود من تا حالا از غصه دق کرده بودم 

ولی خدا جوابمو نمیده