2777
2789
عنوان

با چه روشی به سرعت لاغر شدین

134 بازدید | 7 پست

من چاق نیستم ولی ۱۰ تا اضافه دارم😪😪😪

نون ک نمیخورم اصلا

نوشابه رو به دوغ تغییر دادیم..

برنج فقط کمی میخورم..

همین

گاهی اگه زیاد گشنم شه شکلاتی چیزی میزارم دهنم بعدم چای میخورم

مصرف ابممم بالاس

اما میخام سریعا لاغر شم😫😫😫😫😫😫

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۸ کیلو کم کردم

اونم ناخوداگاه!

ینی دانشگاه ک میرفتم فست فود و شیرکاکائو و کیک و چیپس و پفک این چیزا خیلی میخورم

چهار پنج ماه ک خونه بودم خود ب خود غذای سالم خوردم اومدم پایین خودمم متوجه نشده بودم رفتم خودمو کشیدم برگام ریخت خیلی حال داد🤣🤣🤣

این لحظه هزاران بار تقدیم تو باد😂♥️

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          

توآب لیموته لیوان کمی نصف کمترقاشق چای خوری اسفند همون اسفندایی ک دود میکنیم ولی تمیزوبدون اشقال قاطی کن بخوربخدانتیجه میگری بزن نت میبینی الکی نگفتم بزن لاغری بااسفندصب ناشتاعالیه وقبل خواب من ک نتیجه گرفتم فکرشم نمیکردم