2777
2789
عنوان

خانمااا موندم توی دوراهی خیلی سخت

137 بازدید | 10 پست

سلام 

من قراره مردادماه عروسی بگیرم

مادرشوهرم یه مبلغی داده برای عروسی و خرجای اضافه مثل بازسازی خونه و سرویس طلا و.. 

که بااون پول میتونم همه ی اینها رو دست پایین یا متوسط هندل کنم 

مثلا سرویسم از ۱۵ بیشتر نشه و همینطور بقیه خرجا که پول به همه چی برسه!

سرتونو درد نیارم، عروسی بگیریم یا نه اون پول تالار و بذاریم جیبمون، بریم اتلیه و سفرعالی و بریم سر زندگی

کدوم؟؟

واقعا نمیتونم تصمیم بگیرم از یه طرف دلم بزن برقص میخواد از یه طرفم میگم اینطوری تا بعد تعطیلات هم میرم سر خونه و زندگیم هم پولش دستمه 

شما جای من بودین چکار میکردین؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروسی بگیر به نظرم سفر بعدا هم می تونید برید ولی عروسی ده سال دیگه تو دلت می مونه یبار لباس عروس نپوشیدی یا وقتی میری عروسی بقیه ممکنه دلت بخواد

آقای قاضی دلمون برای عادی ترین روزای زندگیمون تنگ شده!😔
عروسی بگیر به نظرم سفر بعدا هم می تونید برید ولی عروسی ده سال دیگه تو دلت می مونه یبار لباس عروس نپو ...

منم همینو میگم 

میگم بعدا بریم عروسی یکی دلم میخواد حسرت میخورم