2777
2789

انجام نمیدن...یه برگه تعهد هست که پایینش رو امضا میکنی ..تو اون دکر شده و مسیولیتش رو به عهده می گیری..میگن بهتر انجام نری..خوب نیست..توی این دوران ، حالا..شما هم چند ماه دیگه صبر کن..چون هر مسیله ای هم باشه ..قطعا از طریق شیرتون وارد بدن بچه تون میشه

دیگه مادر شدن ..از من گذشت. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با متخصص پوست صحبت کردم در این مورد، ایشون گفتن نه ضررش ثابت شده و نه بی ضرر بودنش. 

گفت من هر مراجعه کننده ای داشته باشم ازش می پرسم شیر میدی یا نه؟ اگه گفت آره من واسش انجام نمیدم چون حوصله دردسر ندارم. ولی خیلی ها هم بهم راستش رو نمیگن و با اینکه بچه شیر میدن واسشون انجام میدم و تا حالا توی این سالها هیچ مشکلی نبوده