2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا منم بریز ممنون

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

خسته

پسر سیاه🖤با ادب قرنیه مشکی🖤‌شناختیم اونایی رو که باید میشناختیم🖤فاقِدِ هَرگونِه اِحساس‌‌‍🖤️‌آدما میشَن همونی که فکرِشو نمیکردی🖤نمیکشم‌ منت بودن‌ کسیو🖤‌شد شد نشد میریم زیر خاک، بی‌خیال آرزوها🖤من‌ بیخیال‌ خیلی‌ چیز‌ا شدم‌ مثل احساساتم🖤نبودن بضیا چقد خوبه کاش بیشتر نباشن🖤ولی هیچوقت هیچکس نفهمید🖤 حال من خوب نبود🖤ان‍‌ت‍‌خاب م‍‌ن ت‍‌ن‍‌های‍‌ی ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ول‍‌ی خ‍‌ب ادما خ‍‌ی‍‌لی م‍‌ز‌خ‍‌رف‍‌ن🖤یادم دادی نکنم به امثالت اعتماد🖤از‌ هر‌ آجری‌ نمیشه‌ دیوار‌ ساخت ،اینو‌ وقتی‌ تکیه‌ بدی‌ میفهمی🖤از خودم معذرت میخوام بابت ارزش دادن به کسایی که هیچی نبود🖤هرچه با هرکه کنی بر تو همان می‌گذرد🖤دل نهادم به صبوری که جز این چاره ندارم🖤مشتاق شبی که نداشته باشد فردآیی🖤تقصیر خودمه؛ خیلی جدی گرفتم حرفارو  قول‌هارو آدمارو، حتی دنیارو🖤میگذره تا بفهی من واسه داشتنت از خودمم گذشتم🖤️از یه‌ جایی به بعد خودتی و خودت🖤روز های‌‌ جالبی‌‌ نیست‌ اما صبر میکنم🖤️و چه‌ شوق‌ هایی‌ که‌در من‌ خاموش‌ شد🖤هزاران‌ چشم‌ به‌ دنبال‌ یِک‌ خطای‌ من🖤گاهی اوقات از همه چی خسته ای حتی خودت🖤بزرگ شدن رویای خوبی نبود🖤کاش روزی برسه که مرگمو با چِشای خودت ببینی🖤بعضی وقتا منتظر کسی میمونی که بدون تو داره بهترین روزای زندگیشو میگذرونه🖤میلرزه‌ دستام‌ از‌ فشار‌ عصبی🖤اینقد بدی دیدم که مهربونی زیادی عصبیم میکنه🖤دلم تنگه واسه روزایی که نمیدونستم هرچی سنگه مال پای لنگه🖤توقع و لیاقتت باهم جور در نمیان🖤یه چیزی هست به اسم اعصاب، که من کلا از دست دادمش🖤ولی عزرائیل واسه من فرشته اي نجاته🖤یکم دقت کنی ، حقیقتو وسط شوخیا میفهمی🖤‌باختن مهم نیست،وقتی هدفت بردن باشه🖤روزگار‌مون  وصل به خدا باشد و ‌بس🖤سخته گذشتن از کسی که آخرین ذوقت بود🖤یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی معنیه🖤کاش همه چی تموم شه🖤بس میشه همه چی🖤تنهایی قشنگ تر از وقت گذروندن با آدمای بی ارزشه🖤‏ناراحت میشم وقتی با یه آدمی قطع ارتباط میکنم کاش دیگه کلا وجود نداشت🖤🖤you🖤me🖤