2777
2789
عنوان

کاش امشب بابام بیاد خونه!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 52 پست

خانوما چرا دقت نمیکنید؟

انقدر راحت دل میشکنید.

واسه حرفی ک اصلا متوجه نشدید !

دیشبم تو یه تاپیکی منظور منو اشتباه متوجه شدن..

انقدر بهم فحش دادن و دعوا کردن باهام و درباره شوهرم چنان حرفایی زدن ک واقعا برق از سرم پرید.

من باردارم و انقد حرفای بدی زدن و اتقد بهم فشار اومد ک خون دماغ شدم 😳

و تاصبح بیدار بودم.

درسته اینجا مجازیه ولی دل ها واقعا میشکنه ..

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
خانوما چرا دقت نمیکنید؟ انقدر راحت دل میشکنید. واسه حرفی ک اصلا متوجه نشدید ! دیشبم تو یه تاپیکی ...

الان کی دل کی رو شکسته؟ من نفهمیدم!!!من فقط خواستم برا بابا جونم دعا کنن...این خانم اومد به باباش فحش داد...خوب فاز تاپیک رو از انرژی مثبت برد فاز منفی

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان کی دل کی رو شکسته؟ من نفهمیدم!!!من فقط خواستم برا بابا جونم دعا کنن...این خانم اومد به باباش فح ...

همون کاربر دیگه ک الان براهم گزارش زدن.

این طفلی هم ناراحته از باباش خواست درد دل کنه دیگه.

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
همون کاربر دیگه ک الان براهم گزارش زدن. این طفلی هم ناراحته از باباش خواست درد دل کنه دیگه.

درسته...ولی ملایم تر...بخدا من فک کردم نظامیا رو میگه...گناه دارن بخدا...همیشه همه سختیا رو دوش نظامیاست.....الان من دخترشم ۴ روزه ندیدمش

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
درسته...ولی ملایم تر...بخدا من فک کردم نظامیا رو میگه...گناه دارن بخدا...همیشه همه سختیا رو دوش نظام ...

اون طفلی هم درباره نظامیا اصلا حرف نزد!

انشالله خدا سایه شونو بالا سرتون حفظ کنه عزیزم

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
اون طفلی هم درباره نظامیا اصلا حرف نزد! انشالله خدا سایه شونو بالا سرتون حفظ کنه عزیزم

ممنونتم عزیزم..همه این روزا حساس شدن..من دیگه داشت اشکم درمیومد...فک کردم به بابای من میگه

ممنونتم عزیزم..همه این روزا حساس شدن..من دیگه داشت اشکم درمیومد...فک کردم به بابای من میگه

دیشبم بخاطر اینکه بقیه دقت نکردن واقعا منو اذیت کردن ‌

خدا ببخشدشون فقط

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
دیشبم بخاطر اینکه بقیه دقت نکردن واقعا منو اذیت کردن ‌ خدا ببخشدشون فقط

یه بارکی اومده بدون هیچ توضیحی نفرین می‌کنه واقعا هرکس دیگه ام بود جوش می‌آورد بعدشم جای اون حرفا توی چنین تاپیک نبود

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇