2777
2789
عنوان

کاش امشب بابام بیاد خونه!!!

1060 بازدید | 52 پست

بچه ها بابای من نظامیه ..از اول اپیدمی کرونا همش یا جلسه صبح و عصر دارن یا بازدید....لطفا در کنار پزشکان و پرستارا برا نظامیا هم دعا کنید ....کاش لااقل امشب خونه بیاد تا روز پدر رو بهش تبریک بگم  من می دونم بخاطر ما نمیاد خونه.‌.

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
من دعامیکنم کلا بره نیاد خونه.انقد ک این مرد مارو اذیت میکنه

وااا برا چی؟

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا حافظشون باش عمرشون مستدام روزشون مبارک🌹🌹🌹👏👏👏👏👏👏😍

ممنونتم عزیزم

وااا برا چی؟

من تنگی نفس دارم انقد سیگارمیکشه نفسم بندمیاد همیشه باید بمونم تو اتاقم.ی لحظه ام درمیام بیرون ک برم اشپزخونه ای چیزی حس میکنم معدم داره میادبیرون انقد ک اذیت میشم.رعایت حال بقیه رو نمیکنه

پناه بر تو ک بی واژه مرا میخوانی...
من تنگی نفس دارم انقد سیگارمیکشه نفسم بندمیاد همیشه باید بمونم تو اتاقم.ی لحظه ام درمیام بیرون ک برم ...

نظامی و سیگاری!!!عجیبه

ی موجودام مث تو خلق کرده ک دهنش خالی نمونه فقط

وای خدای من چرا اینقدر ناراحتی شما؟