2777
2789
قبل اقدام نداشتم یعنی جلوی بارداری رو میگیره؟

چی جلوی بارداریو میگیره ؟

قارچ یا پماد؟

هیچ کدوم جلوی بارداریو نمیگیره 

اما وقتی پماد داری استفاده میکنی داخل واژنت اصلا رابطه نباید داشته باشی

میتونی استفاده از پمادو بذاری برا وقتی پریودی که نخوای رابطه داشته باشی چون استفاده از پماد در زمان پریودی مجازه فقط ممکنه خودت بدت بیاد

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا حالا نداشتم ی هو بعد اقدام ایجاد شد

سلام.خانمس با اجازتون من تاپتیکتون رو مطالعه کردم چون دقیا سوال شما برای من پیش اومده دقیقا بعد اقدام بدون هیچ موردی از قبل ترشح زیاد در حدی که احساس میکنم و مدام باید لباسم رو عوض کنم .البته سوزش و خارش ندارم شاید .در حد خیلی کم سوزش باشه که من احساس چندانی ندارم ولی زیر دلم یکم درد داره ...شما چطور شد و چکار کردید.

گلم شما چ کار کردید 

من هم مثل ایشون بعد از اون دوره  بدون درمان خوب شدم و باردار نبودم. ولی تو اون دوره هم با اون شرایط ترشح ،خیلی سریع لباسم رو تعویض میکردم و مراقب بودم که همین ترشح ایجاد عفونت جانبی نکنه.