2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفعه دوم زونا میگیره

خواهرم ۱۷سالشه از صب مث ابله مرغان پاشیده رو بدنش 

ینی واقعا ابله مرغونه

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗

سیستم ایمنی بدن کہ ضعیف بشہ بار دوم میشہ زونا خیلیم  دردناکہ 

🐇کم کم یاد میگیری🐇                                                                  باید باغ خودت را پرورش دھی 🌳🌲🌷🌻🌵🌱🌲🌳 بہ جای اینکہ منتظر کسی باشی تا برایت گل بیاورد 💐
بله ، همسر من پارسال دفعه دومش بود  که گرفت، البته زونا بود که همون ویروس ابله هست

خیلی سخت بود

سیستم ایمنی بدن کہ ضعیف بشہ بار دوم میشہ زونا خیلیم  دردناکہ

وای چ ناراحت شدم 

ولی دونه هاش خیلی ریزه ها

وای چ ناراحت شدم  ولی دونه هاش خیلی ریزه ها

من تو صورتم و تو سرم ریختہ بود، اولش بہ شکل جوش دردناک ھست

🐇کم کم یاد میگیری🐇                                                                  باید باغ خودت را پرورش دھی 🌳🌲🌷🌻🌵🌱🌲🌳 بہ جای اینکہ منتظر کسی باشی تا برایت گل بیاورد 💐
خیلی سخت بود

بسیااااار زیاد، دکتر گفت ویروس ابله تو بدن میمونه و امکان داره ده یا پونزده سال از گرفتن دوباره فعال بشه. طفلک همسرم خیلی درد داشت 

چنان دل كندم از دنيا كه شكلم شكل تنهایی است.

استرس و عصبی شدن سیستم ایمنی رو ضعیف میکنہ