2777
2789
عنوان

براي روز پدر كيك بخريم بلاخره يا نه !؟

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 26 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن اصلا نخر خودت بگیر درست کن از اینستا یا گوگل یا کانال های تگرامی از اون ها کمک بگیر و درست کن خیلی اسون میتونی چیز کیک هم درست کنی خیلی شیک و مجلسی خوشمزس نیاز به پخت و پزم نداره ما امسال ن تنها کیک و شیرینی نمیخریم اجیل و مواد غذایی ریخته هم نمیخریم   ادم یه چند ماه نخوره و نخره کاریش نمیشه  بخاطر جونمون هم شده رعایت کنید 

من تو این هفته دوبارکیک خریدیم ازبیرون خوردیم یکی به مناسب تولدم یکی هم به مناسبت ازدواجمون خلاصه که خواهیم مرد😉😜

شما نخر ولی برای روزمرد چون من باید تهیه کنم حال بیرون رفتن ندارم اهل پختنشم نیستم پس همون تبریک تنها کفایت میکنه🤣😂

من بلد نیستم درست کنم مجبورم یه کیک بخرم با چند تا شاخه رز

چون کادو هم نخریدم

از قنادی های معتبر بگیر مثلا اینجایی که من میخوام بخرم چند ساله مشتری شون هستیم تو شهر معروفه

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

ولی اصلا خوشمزه نمیشه پودر اماده ها ...هم پفش کمه هم انگار یه قاشق هم شکر نریختن

چرا اتفاقا من کیک رشد شکلاتیشو درست کردم خوشمزه شد

آقای قاضی دلمون برای عادی ترین روزای زندگیمون تنگ شده!😔