2777
2789
عنوان

حرم

172 بازدید | 14 پست

تاحالا درد و دلاتونو تونامه نوشتین بفرستین برا حرم امام رضا (ع)بعدش جواب بگیرین؟من چون امکانش نیس برم پیش آقا میخوام براش نامه پست کنم میشه؟

کی جواب میده؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سلام بدید رو به مشهد و امام رو به حضرت زهرا و امام حواد قسم بدید و حاجتتون رو بخواهید.یقین داشته باشید اگر به صلاحتون باشه برآورده میشه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

نامه؟ ببخشید اگه اعتقاد داشته باشی میتونی باهاش حرف بزنی هرجا ک هستی ایشون حضور فیزیکی ندارن ک ب مکان مشخصی نامه بفرسی بخونن

[ تنها کسی که سعی میکنم ازش بهتر باشم خوده دیروزیمه    ]

با خود اقا از راه دور درد دل کن زیارت بخون می شنون 

از شون بخواه بین شما و خدا واسطه بش و حاجت روا شید 

من هر چی خواستم تا حالا داده قربوش برم 

میشه یه صلوات واسه ظهور اقا مون بفرستید اگه دوست داشتید یکی هم برای سلامتی مریضا بفرستید بازم اگه دوس داشتید یکی هم برای شفای مادرم بفرستید ((ملسی عقشا  ))
با خدا درد و دل کن بالاتر از خداوند که کسی نیست . نامه بفرستی کجا آخه کی میخونی اونوقت 😐

یه وقتای به خاطر گناهان مون٬ از کسی که پاکه و گناهی نداره باید بخوایم تا واسطه بشن بین شما و خدا 

مگه خود خدا نگفته با زبانی که گناه نکردی دعا کن خوب چه کسی بهتر از اماما مون

میشه یه صلوات واسه ظهور اقا مون بفرستید اگه دوست داشتید یکی هم برای سلامتی مریضا بفرستید بازم اگه دوس داشتید یکی هم برای شفای مادرم بفرستید ((ملسی عقشا  ))
یه وقتای به خاطر گناهان مون٬ از کسی که پاکه و گناهی نداره باید بخوایم تا واسطه بشن بین شما و خدا&nbs ...

من انسانی پاکی نیستم اما هیچوقت بجز خدا با کسی دیگه ای درد و دل نکردم همیشه هم جوابمو داده کمکم کرده . خدا مهربونتر و بخشنده تر از این حرفاست که با واسطه کاری انجام بده عزیزم 

من انسانی پاکی نیستم اما هیچوقت بجز خدا با کسی دیگه ای درد و دل نکردم همیشه هم جوابمو داده کمکم کرده ...

البته خدا مهربون و بخشنده هست و جواب بنده ها شو میده مگه اینکه به صلاح شون نباشه 

منم اینجوری نبوده از خودش چیزی نخوام ولی اینکه بری پیش کسی که خدا خیلی دوسش داره تداخل نداره با دعای که مستقیم از خودش خواستی می تونی هر دو تا شو انجام بدی و زودتر جواب بگیری

اگه اینطوری نبود انقدر روایت نداشتم برای زیارت اماما