2821
2789
عنوان

مادرشوهر بیچاره☹

568 بازدید | 25 پست

چرا همه از مادرشوهراشون ناراضین اخه هر تاپیکی که باز میکنم همه نالانن از مادرشوهرشون

همه میگن مادرشوهرم فلانه هیشکی نمیگه شاید مشکل از خودمه ک مادرشوهرم رفتارش فلانه

انقدراز مادرشوهراتون دیو نسازید توروخدا یه چیزایی میایین از مادرشوهراتون و رفتاراش میگید خداشاهده اگر مادرتون این رفتارارو باهاتون کنه توجه نمیکنید ولی کوچیک ترین رفتار از جانب مادرشوهر رو برا خودتون گنده میکنید

یکم بی حاشیه و شاد زندگی کنیم❤❤❤

از صدای گذر آب چنان فهمیدم ؛تندتر از آب روان عمر گران میگذرد ... زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست ... آرزویم این است ؛ آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست ...

همه اینطوری نیستن

مادرشوهر من از مامانم بهم نزدیکتره😊

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم نمیشه ک هممممه میگن مادرشوهرم بده مشکل از خودشون باشه

یکی خودش مشکل داشته باشه 

دوتا 

سه تا

اصن ده تا

وقتی ایییییین همه آدم ناراضین پس حتما مشکلی هست 

قبول دارم تعداذ خیییییلی کمی از عروسا بهونه های الکی میگیرن 

ولی خب اکثریت حق دارن

السلام علیک یا بنت رسول الله❤️خدایا مواظب دخترم باش❤️
همه اینطوری نیستن مادرشوهر من از مامانم بهم نزدیکتره😊

اره واقعا بخدا من هروقت میرم خونه مادرشوهرم انقدر میخندونمش دل درد میگیره از دستم یه حرفایی باهاش میزنم ک با مادرخودم تاحالا اون مدلی حرف نزدم

از صدای گذر آب چنان فهمیدم ؛تندتر از آب روان عمر گران میگذرد ... زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست ... آرزویم این است ؛ آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست ...
من خوب بودم  اون بدم کرد از بس مغرور بود وخود شیفته

هیچوقت همه رفتارا باب میل ما نیس پس بهتره خود واقعیمون باشیم بخاطر رفتارا تغییر نکنیم اینجوری زندگیمون قشنگ تره😍

اره واقعا بخدا من هروقت میرم خونه مادرشوهرم انقدر میخندونمش دل درد میگیره از دستم یه حرفایی باهاش می ...

اره منم همینطوریم شوهرمم تک فرزنده من یکبار ازدواجم داشتم و شوهرم پسر بود باهام ازدواج کرد اصلا تا حالا یکبارم به روم نیورد،بهترین عروسی هم برام گرفت.بچه هامم دنیا اومدن چون دوقلوان،منم دانشجوی ارشد بودم نگهشون داشت تا من درسم تموم بشه

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧

دقیقا 

واینکه انتظارات و توقعات بیجا نداشته باشیم وقتی طرف دلش نمیخواد ریخت مادرشوهرو ببینه اما شبوروز ب همه میناله چرا مادرشوهرم دوسم نداره قربونم نمیره خب دل ب دل راه داره

یادبگیریم نه عروس مثل دختر ادم میشه ن مادرشوهر مثل مادر خودت

گرچه استثناها هم زیادن که دوطرف باشعورو رفتار درست میونشون عالیه و هیچ حرف و حدیث وتوقعی بینشون نیست

یاد گرفتیم ب زورم شده خوانواده شوهرمون باید ماروبپرستن اما ما محلشون نذاریم یا سریع جوابشونو بدیم یاحتی بی حرمتی کنیم اما مثل پدرمادر خودمون ماروببخشن و فراموش کنن نمیشه دیگه هررابطه ای قواعدی داره اینطوری اعصاب ادمم ارومتره 

همین که احترام باشه دخالت نباشه ارامش باشه کافیه اگر هم بود باادب و احترام صحبت بشه رفع شه  

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

اره منم همینطوریم شوهرمم تک فرزنده من یکبار ازدواجم داشتم و شوهرم پسر بود باهام ازدواج کرد اصلا تا ح ...

خوب عزیزم مادرشوهر شما اینقدر ماه بوده دلیل نمیشه همه مادرشوهرا اینجوری باشند.

من مادرشوهرم از مادرم بیشتر بهم محبت میکنه همیشه برام غذا میفرسته تو هر مناسبتی برام کادو میگیره . همه جوره هوامونو داره . یه مدت اینجا اینقد در مورد مادرشوهر بد شنیدم و بد گفتم خیلییی روم تاثیر گزاشته بود و هر کاریشو به چشم بد میدیدم. خیلی رو خودم کار کردم تا دیدم مثبت بشع😣😣😶😶😔😔😔

عزیزم نمیشه ک هممممه میگن مادرشوهرم بده مشکل از خودشون باشه یکی خودش مشکل داشته باشه  دوتا&nb ...

نمیگم حق ندارن ولی خودشون میتونن با سیاست رفتاری مادرشوهرشون رو بگیرن تو مشتشون

بخدا یادمه قبل ازدواجم دوستم همش نالان بود میگفت مادرشوهرم رفته خرید با خواهرشوهرم خریداشون رو اوردن نشونم دادن یه جورابم به من ندادن از اون همه خرید 

خودم بعداز ازدواجم همون روزای اول مادرشوهرم رفت خرید یه جین تاپ و یه جین شلوارک خرید جلو من به دوستش داد به جاریش داد دریغ از یدونه تاپ بخواد بهم بده اگر من این مسئله رو بزرگ میکردم جز اینکه خودم و شوهرم اذیت شیم چه اتفاقی میوفتاد؟پس خیلی وقتا خودمون باعث میشیم همه رفتارا برامون بزرگ شه❤

نه عزیزم اینجوری نیست. من مادر شوهرم مثل گل میمونه. تا حالا ازش حرفی یا حرکتی ندیدم که ناراحتم کنه هر وقت هم اومده خونه ام یا رفتم خونه اش خیلی احترامم میزاره . بعضیها خودشون هم که مقصر باشن میگن بقیه مقصرن. اما واقعا خانواده ی شوهر هم هست که خون به دل عروس کردن. نمونه اش همون کاربر   نگار00  که خیلی حق به جانب حرف میزنه و عروس بدبختشون رو روانی کردن بدبخت الان از دستشون فرار کرده

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
من مادرشوهرم از مادرم بیشتر بهم محبت میکنه همیشه برام غذا میفرسته تو هر مناسبتی برام کادو میگیره . ه ...

اره متاستفانه همینایی که میان از مادرشوهر گلایه میکنن صدتا رفتار خوب مادرشوهرشون رو میذارن کنار یه رفتار بدش رو بزرگ میکنن😵

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز