سلام دوستان من پارسال عمل بینی داشتم ولی متاسفانه چون رعایت نکردم بینی کج شده و سخت نفس می کشم. عمل اولم شمال بوده ولی الان یکسالی هست تهران مهاجرت کردیم میخواستم بپرسم برای ترمیم بینی کسی پیش دکتر حسن فیروزی رفته؟ دوستام ایشون رو بهم معرفی کردند هرکی پیششون رفته ممنون میشم تجربیاتشو برام بذاره تا استفاده کنم. ممنون
خواهرم برای جراحی بینی پیشش رفته بود البته ایشون اولین بار بود عمل میکرد و بینی اون گوشتی بود حالا برای ترمیم نمی دونم چطوریه کارش ولی برای دفعه اول که بینی خواهرمو عمل کرد عالی بود کاراشو می تونی توی پیج اینستاش ببینی
عزیزم من خودم بینی مو پیش دکتر فیروزی عمل کردم ولی شوهرم قبل آشنایی با من بینیشو برای ترمیم پیش دکتر مسعود انظاري برد خیلی خوب شد همین مشکل تو رو داشت و رعایت نکرده بود و نوک بینیش کج شد و نمیتونست نفس بکشه شماره دکتر رو می زارم خواستی تماس بگیر کارش عالیه ٣٣٢٥٢٩٧٨
دوست من قبل از عید از دکتر فیروزی وقت عمل گرفته بود که بخاطر این شیوع کرونا افتاد بعد از عید و بعد از کم شدن تنش ها. خواهرش اخه چند سال پیش عمل کرده پیش همین دکتر واقعا راضیه میگه نه از نظر بویایی نه تنفس هیچ مشکلی نداره. منم منتظرم این دوستم عمل کنه اگه خوب شد خودمم یه حرکتی بزنم
آخ آخ، چرا رعایت نکردی دختررر! آره عزیزم اگر بری پیش دکتر فیروزی خیلی میتونه بهت کمک کنه، منم بینی مو پیشش جراحی کردم، خیلی دکتر دقیق و با حوصله اییه. کارشون واقعا عالیه