2777
2789

بچه ها اینجا کسی لمینت کامپوزیتی دندان انجام داده؟ اگر بله و  راضی بودین اسم دکتر یا کلینیک دندانپزشکی تون رو میشه بگید؟
من سعادت آباد هستم. اگر بهم نزدیک باشه خیلی بهتره؛ منون میشم کمکم کنید

خواهرم لمینت سرامیکی کرده خیلی قشنگ شده😍 پیش خانم دکتر پردیس براتی مهوار مطبشون سعادت آباد الان برات کارت ویزیت و اینستاشونو میزارم

گویند که خدا همیشه با توست🖤                            ای غم نکند خدا تو باشی💔
خواهرم لمینت سرامیکی کرده خیلی قشنگ شده😍 پیش خانم دکتر پردیس براتی مهوار مطبشون سعادت آباد الان برات کارت ویزیت و ...

چند وقته ???خود دندونش خراب نشده?

به زودی انشالله ازاین کشور مهاجرت میکنم به آلمان😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دکترمیشناسم..دندانپزشکی زیبایی کار میکنه..خیلی کارش خوبه..لمینت، کامپوزیت ، بلیچینگ و... همه چی انجام میده. اگه دندونای خودت مرتبه لمینت دندان کن اگه نه کامپوزیت ولی ماندگاری لمینت خیلی خوبه و واقعا لبخند رو طبیعی قشنگ می کنه. 

من و خواهرم واسه لمینت دندان رفتیم خواهرم بخاطر اینکه خیلی حساسه زیاد سرچ کرد و بهم معرفی کرد که بریم کوشا واسه کار لمینت دندونامون و منم چون نمونه کاراشونو دیدم ب خیال راحت رفتم اونجا نتیجه کار هم واقعا عالی شدش