2777
2789

خانوما چندوقته دنبال یه کتاب رمان خوب و قشنگ میگردم ، بیشتر کتابای رمانی دوست دارم ،ملت عشق و خوندین؟چطور بود؟موضوعش چی بود؟

کتابای دیگه ام پیشنهاد بدین

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾

سعلااااام از نی نی چخبر

من خودمم نمیدونم چرا قط شدم نی نی یار پاسخگو باش من دختر بی ازاریم گناه دارم 😕 وقتی پست میذارم میام از اول میخونم میگم این خانومه چقدر مثل من حرف زده😕 بعد نگا به اسمش میکنم میبینم عه اینکه خودمم😐 هنوز با کاربری جدیدم اشنا نیستم😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعلااااام از نی نی چخبر

واااای سلااام عزیزم چطوری چه خبرررر؟نی نی عالی

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾
رمان(داری میری)

مرسی گلم ، درباره ی چیه ژانرش؟

واااای سلااام عزیزم چطوری چه خبرررر؟نی نی عالی

هیچ سلامتی چند هفتته

من خودمم نمیدونم چرا قط شدم نی نی یار پاسخگو باش من دختر بی ازاریم گناه دارم 😕 وقتی پست میذارم میام از اول میخونم میگم این خانومه چقدر مثل من حرف زده😕 بعد نگا به اسمش میکنم میبینم عه اینکه خودمم😐 هنوز با کاربری جدیدم اشنا نیستم😕

درود؛

ملت عشق عالیه

وقتی نیچه‌ گریست

بر باد رفته

جز از کل

دختری که رهایش کردی

در جستجوی زمان از دست رفته

ریگ روان

درمان شوپنهاور

سه شنبه ها با موری

غرور و تعصب 

کیمیاگر

و ...

مانا باشید🍃🌸

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩                      

کتاب یا نتی 

اگه کتاب اشیانه ای در باد ومه .نویسندش مژگان زارع

از همین نویسنده قتل کیارش 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

بی زحمت رمان قدیمی ام بگین ببخشیدتاپیک زدم توتاپیکت

خواهش میکنم گلم ، من خودم این رمانایی که میگم و نخوندم اما مامانم خونده میگه عالیه قدیمی ام هستن

بلندی های بادگیر

بر باد رفته

سینوهه

1984، مزرعه حیوانات

اتفاقا کتابش و دارم اما نخوندمش ، درباره ی چیه؟