2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین کتاب رمان خوب پیشنهاد بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 25 پست
افسانه شیدایی👌

ممنون عزیزم ، درباره ی چیه؟

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درود؛ ملت عشق عالیه وقتی نیچه‌ گریست بر باد رفته جز از کل دختری که رهایش کردی در جستجوی زمان ا ...

به به مرسی عزیزم دستت درد نکنه

ژانراشون چیه؟

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾
کتاب یا نتی  اگه کتاب اشیانه ای در باد ومه .نویسندش مژگان زارع از همین نویسنده قتل کیارش  ...

کتاب رمان نتی خیلی خوندم اما این چند وقت قرنطینه دلم بیشتر کتاب میخواد بخونم زیاد تو گوشی نباشم

مرسی😘

رمان تب داغ گناه،اردواج اجباری،بوسه عشق ،ترنم،پوکر.  😈😈😈ترسناك هم خانه ارواح،خانه وحشت،خانه ...

واو

تب داغ گناه و ازدواج اجباری و خوندم😂😈کتاب میخوام گلم رمان توی گوشی نمیخوام

به به مرسی عزیزم دستت درد نکنه ژانراشون چیه؟

خواهش میکنم 

متفاوت نوشتم، سعی کردم همه رو پوشش بدم، عاشقانه هست، روانشناسی هست، نقد اجتماعی هست، فلسفی هست، داستانی هست  

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩