2777
2789
عنوان

دکتر برم یا نه؟

86 بازدید | 13 پست

بچه ها من باردارم و امروز وقت دکتر دارم،از طرفی میترسم برم بیرون و از طرف دیگه داروهام تموم شده و وضعیت جنین باید بررسی بشه،بنظرتون برم یا نه؟😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به دکترم مسیج دادم بیام یا نه، میترسم تو این شرایط، اونم کفت بیا با ماسک و دستکش باید وضعیتت مشخص ...

بدبختی من تالاسمی هم دارم و ی سری داروی قوی مصرف میکنم ک دقیقا تا این تاریخ تجویز شده بود و تموم شده 

بدبختی من تالاسمی هم دارم و ی سری داروی قوی مصرف میکنم ک دقیقا تا این تاریخ تجویز شده بود و تموم شده ...

عه ببین تو تالاسمی مینوری؟؟من تالاسمی مینور دارم میخوام باردار شم باید قبلش چیزی مصرف کنم؟

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑
عه ببین تو تالاسمی مینوری؟؟من تالاسمی مینور دارم میخوام باردار شم باید قبلش چیزی مصرف کنم؟

آره عزیزم حتما مصرف کن هرچند تالاسمی مینور درمان پذیر نیست ولی سه ماه قبل بارداریت حتما تحت مراقبت باش 

من ناخواسته باردار شدم و نتونستم قبلش دارو مصرف کنم 

آره عزیزم حتما مصرف کن هرچند تالاسمی مینور درمان پذیر نیست ولی سه ماه قبل بارداریت حتما تحت مراقبت ب ...

خب چیا باید بخوری؟؟،من میترسم بچه مم بگیره ار من ☹

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑
خب چیا باید بخوری؟؟،من میترسم بچه مم بگیره ار من ☹

همسرت ب هیچ وجه نباید ناقل تالاسمی باشه 

شیره انگور هر روز بخور 

روزی سه چهار تا پسته بخور 

در هفته دو روز عدسی داشته باش 

اسفناج اگه میتونی تو وعده غذاییت بگنجون

اینا سرشار از اهنن 

تو پلاکت خونت پایینه؟

همسرت ب هیچ وجه نباید ناقل تالاسمی باشه  شیره انگور هر روز بخور  روزی سه چهار تا پسته بخ ...

ن نداره شوهرم 

هموگلوبین خونم پایینه دکتر گف هرروز قرص اسید فولیک بخور 

ن نداره شوهرم  هموگلوبین خونم پایینه دکتر گف هرروز قرص اسید فولیک بخور

حتما بخور مثل من پشت گوش ننداز چون باردار هم بشی بچه از تو تغذیه می‌کنه و ب مشکل برنمیخوره ولی خودت خیلی اذیت میشی 

من الان سرگیجه های شدید دارم ک خیلی اذیتم می‌کنه بطوری ک اعصابم خورد میشه و روزی ده بار خودمو فحش میدم 

حتما بخور مثل من پشت گوش ننداز چون باردار هم بشی بچه از تو تغذیه می‌کنه و ب مشکل برنمیخوره ولی خودت ...

آخی الهی سخته دیگه 

بچه نمی گیره از ما؟