2777
2789

سوتی خودم که ن ولی ما تربیت معلمیم ترم بوقی ها که اومده بودن  به یکیشون گفتم چکار کردی حراست داره در بدر دنبالت میگرده اخراج میکنه داشت گریه میکرد بیچاره

فیلمش هست😂😂😂😂😂🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی دختره تو دانشگاهمون بود 

اومده بود قسمت آموزش میگفت کتابامو کی میدین

بهش گفتن خودت باید تهیه کنی 

گفت 800شهریه دادم بدون کتابه. با کتاب چند میشه

اوووخی خیلیم ناز بود... 

آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩

یا سوتی خودم استاد هنرمون دو قلو بودن من رفتم داخل کلاس وسط کلاس وایسادم اخه هیشکدوم دوستام نبود گفتم شما گفت خانم فلانی گفتم اسمتون بگید گفت گفتم خب خدافظ پس خودش از خنده مرده بود😂🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

بعد ثبت نام چند روز بعدش دیدم خبر ندادن که چیکار کنیم زنگ زدم آموزش دانشگاه گفتم کلاس ام چیه کی شروع میشه اونایی که شروع شده اسم هاشونو بگو. اونم گفت من نباید بهت بگم که خودت باید بیایی درساتو روی برد دانشگاه ببینی. از منم اصرار حالا یکی دو تا شو بگو😊😁 

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀