2777
2789
عنوان

چندروزه اصلا تمرکز ندارم

140 بازدید | 22 پست

کنکوری ام اما هیچی نمیخونم. برا پزشکی موندم و با توجه ب درصدام امسال حتمن قبول میشم اما چندروزه هیچی نخوندم. خستع شدم. هیچکسو ندارم باهاش حرف بزنم یا درددل کنم. دارم میترکم. درگیر حواشی کرونا و این چیزاشم نیستم اما دارم نابود میشم. نمیخام دیگع بخونم. میگم بدرک اصلا هرچی ک میخاد بشه بزار بشه. اصلا دوسندارم برم دانشگاه(منی ک عاشق دانشگاه بودم) .انگیزه و امیدم زیر صفر اومده 😔دوسدارم تنها برم سر ی کوه و هیچکسی نباشه و چندروز اونجا بمونم و از همه ادما دور باشم

۹/۹/۹۹ : من دارم آرزوهام رو زندگی میکنم😉

خب اگه دوست نداری بری دانشگاه که ولش کن🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

─═इई 🌸🌸❄️🌼❄️🌸🌸ईइ═─

🕊

شما چه خودتون رو باور داشته باشین چه نداشته باشین در وجودتون بمبی از #انرژیه...
شما سرشار از توانایی و استعداد هستید حتی اگه خودتون حسش نکرده باشید....
شما بینظیر و منحصر به فرد هستین
حتی اگه خودتون رو کوچیک بدونین...
هر دیدگاه بدی که از خودتون دارین فقط از باورهای غلط و افکار منفی خودتون ساخته شده
ولی واقعیت اینه که خداوند بزرگ در وجود ما منبع عظیمی از #قدرت قرار داده
پس باورهای منفی و نادرست رو تموم کن
بذار این انرژی و قدرت درونی وجودیت خودش رو نشون بده
تنها راه فعالسازی این انرژی ایجاد باورهای مثبت نسبت به خودت هستش
از همین لحظه شروع کن تا این قدرت عظیمت رو فعال کنی تا به خارق العاده بودن خودت پی ببری

─═इई 🌸🌸❄️🌼❄️🌸🌸ईइ═─

یه چند روز ول کن 

گوشیم زیاد ور نرو

یه کم فیلم ببین استراحت کن ولی بازم بخون 

بقران بعدا میفهمی چی میگم

بخون جا نزن این همه زحمت کشیدی

کاربرای اقا درخواست دوستی ندید پیلیز😐یاسی ام 🎭اگه کسی بی ادبی نکنه بی احترامی نمیکنم ...  
─═इई 🌸🌸❄️🌼❄️🌸🌸ईइ═─ 🕊 شما چه خودتون رو باور داشته باشین چه نداشته باشین در وجودتون بمبی از # ...

ممنون از پیامتون. من خیلی حالم بده. هرچی انرژی مثبت میدم بی فایدست. هرروز هدفامو یاداوری میکنم اما هیچ شور و شوقی ایحاد نمیشه

آره منطقه ۳ رتبه ۴۷۰۰

رتبت خوبه ۲۷۰۰تا کم کنی پزشکی میاری😍🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
یه چند روز ول کن  گوشیم زیاد ور نرو یه کم فیلم ببین استراحت کن ولی بازم بخون  بقران بعد ...

دارم دیوونه میشم دیگه. حس شکست خورده هارو دارم

رتبت خوبه ۲۷۰۰تا کم کنی پزشکی میاری😍🍭

آره دارم میخونم بخاطر این کرونا نمیتونم برم آزمون قلم چی بدم 

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏