2777
2789
عنوان

دیشب دعوامون شد

419 بازدید | 10 پست

بچه ها جریان قبلمو ک میدونید .دیروز ار صبح رو اعصابم بود .ساعت ۹گفتم شام بیارم گفت چه وقت شامه وحشی .گفتم چیکارت کردم هولم داد سرم خورد ب کنج دیوار .میخواست بره دنبال خانوادش .منم زنگ زدم ب مامانش گفتم داره میادبی زحمت نگهش ددرید چند وقتی .خیلی صبورط کردم دیگه نمیکشم اونم زنگ زد مامانم بد و بیراه گفت برداشت ب مامانم گفت معلوم نیس این بچه ی کیه .مامانمم ناراحت شد اخه دفعه اولش نیس از این زرا میزنه .شوهز خواهرم و فرستاد دنبالم تا در خونه رو وا کردم ب خواهرم  گفت ورش دارید یبریدیش .شوهر خواهرمم گفت اماده شو دیگع این دفعه تمومه. بعد این از خونه امدم بیرون زنگ زده ب شوهرخواهرم  ک باهاش حرف بزنید برگرده خونه .شوهر خواهرمم گفته برنمیگرده .اونم گفت طلاق نمیدم .مخم داره سوت میکشه چی کار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم برعکس دفعه های قبل میگه دیگه تمومش کن یا اگه برگشتی دور منو خط میکشی 

اگه بچه.نداری طلاق بگیرچون درست که نمیشه هیچ بدترم میشه

کاربری ششم خدابده برکت،نی نی یارجونم دیگه شماره ای نمونده برام خداوکیلی😁

چقدر بچه بازی این وسط در اوردین 

اخه زنگ میزنید ب خانواده ها  ک چی بشه؟؟؟

بشینید منطقی صحبت کنید ببینید دردتون چیه؟ 

مشاوره برید 

اخه قهر و رفتن از خونه و این چیزا دردی رو درمون نمیکنه

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
کار من ازاین چیزا گذشته .برو تایپک قبلیامو بخون

ب هرحال هرمشکلی یه راه حلی داره 

حس میکنم شوهرتون عصبیه و شما هم غر غرو هستین 

ان شاءالله حل بشه مشکلتون 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
مامانم برعکس دفعه های قبل میگه دیگه تمومش کن یا اگه برگشتی دور منو خط میکشی 

خب پس برنگرد، هیچی بدتر از مرد خیانت کار و مردی که دست به زن داره نیست!! یعنی چی از خونه انداختت بیرون گفته ببرینش!! مرد انقد بی غیرت؟؟ اصلا برنگرد وقتی خانوادت پشتت اند

خب پس برنگرد، هیچی بدتر از مرد خیانت کار و مردی که دست به زن داره نیست!! یعنی چی از خونه انداختت بیر ...

الان ب شوهرخواهرم گفته من نگفتم ببریدش خودش رفتا .شوهر خواهرم گفت م از در امدم تو گفتی ببرش