دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون
من اینو نشنیدم ولی تا کوچولوئن خطرناکه خوابیده شیر بخورن بذار رو بازوت سرش بالا باشه اگه خدای نکرده شیر پرید گلوش بتونی زود عکسالعمل نشون بدی وقتی دراز کشیدی تا بلند شی طول میکشه
عزیزم خوابیده شیرش بدی بده اینکه خود خوابیدن باعث عفونت نمیشه وقتی داره شیر میخوره از کنار لبش شیر سرازیر میشه یا بالا میاره میره تو گوشش و شیر باعث عفونت گوش میشه خیلی رایج هس و دومی بچه رو عادت میدی که شیر بخوره وقت خواب واین هم خیلی بده چون تا بخوای سینه رو بکشی محکمتر میگیره و نمیزاره به کارات برسی و عادت کنه مثلا خونه یکی هستی میخواد بخوابه چون عادتش دادی باید بری کنارش دراز بکشی اون شیر بخوره بخوابه به این دلایل میگن تو بغل شیرش بدین البته چندتا دلیل دیگم هست