2777
2789
عنوان

خدا بدشانسی تا چه اندازه

408 بازدید | 17 پست

دوروز پیش رفتم سنوگرافی هفت هفته و پنج روزم بود گفت قلب تشکیل نشده باید سقط بشه خدا نمیدونم چیکار کنم دلم نمیخواد دوباره بچمو از دست بدم 

کاش  ما واسه به دنیا اومدنمون حق انتخاب داشتیم ...

الهی بمیرم..... 😥

میخوای بری جای دیگه سونو 

چقد سخت واقعا

آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه من‌ میگه تا نه هفته صبر کن بچه اولم دنیا اومد قسمت نبود نموند تو چهل روزم حامله شدم با حال روحی خراب ۶ و ۷هفته رفتم سنو گفتن سقط کن قلب نداره نرم تا ۱۰هفته که گفتن عالیه همچیش الانم خداروهزارمرتبه شکر تو بغلم خوابیده .... خدا خیلی بزرگه عزیزم توکل کن 

دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون

امضاتتت 

زدی کاش برای به دنیا اومدنت حق انتخاب داشتی ...

شایدد الانم اوون بچه نمیخواد بیاد 

اگر مادر شدی و بچه داری خودتو اذیت نکن ، اگرم نداری ایشالا سرفرصت و به زودی مجدد باردار شی و سالم دنیا بیاری 

ممنون خانما ولی دو جا رفتم سنو نمیدونم میخوام تا ده هفته صبر کنم ولی ده هفتم دقیق میشه اولای  عید اونم مامانم میگه همه جا تعطیله تا ۱۳  

کاش  ما واسه به دنیا اومدنمون حق انتخاب داشتیم ...