تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
ن دیگع مگه میشه کرونا رو نشناسیم😂خب بقیه روزام اکثرجاها تطعیل بودم اینکه ازامروز تاشنبه روتعطیل سرا ...
اینو کجا شنیدی
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
اره بانکا ادرارات همجا.تازع من شنیدم کرونا نفسااخرشومیکشه😂 این تعطیلاتو واسه پیشگیری وبعضی شهرا واس ...
از کجا شنیدی خب
دامادمون پلیسع قرار بود از بانک پول بفرسته واسمون گفت از شنبه تاسشنبه تعطیله همجا بانکام تعطیله دیشب ...
کدوم شهر هستید
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
دامادمون پلیسع قرار بود از بانک پول بفرسته واسمون گفت از شنبه تاسشنبه تعطیله همجا بانکام تعطیله دیشب ...
سرکاری.
تعطیل کجابود
من عموم کارمند بانکه تعطیل نیستن. البته یکشنبه تعطیل رسمیع طبق تقویم.
شوهرمم کارمنده تعطیل نیستن