2777
2789
عنوان

مادرا

74 بازدید | 14 پست

دخترمو چند روزیه از شیر گرفتم اصلا شیرمو ندوشیدم الان سینم شدید درد میکنه همش هم حالت سرما خوردگی و کوفتگی دارم نمیدونم باید شیر رو بدوشم یا بزارم بمونه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوش گرم بگیر ماساژ بده بعد هم تخلیه کن آبسه میشه بمونه، اگه شیرت زیاده از داروخانه قرص بگیر خشک میکن ...

شیرم زیاد نبود اما الان خوب جمع شده خیلی اذیت میکنه باید حتما قرص بخرم و گرنه میمیرم

مسکن میخورم چرک خشک کن نخوردم خدایا همه چی ما زنا عذابه

بخور باعث میشه زودتر خشک بشه شیرت و عفونت نکنه 

مال من ی هفته ای خشک شد 

روز اول و دوم درد شدید داشتم از روز سوم دردم کمتر شد 

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️
بخور باعث میشه زودتر خشک بشه شیرت و عفونت نکنه  مال من ی هفته ای خشک شد  روز اول و دوم د ...

به داروخونه بگم خودش قرص میده؟چون قم هستم الان اصلا جرئت دکتر رفتن ندارم

به داروخونه بگم خودش قرص میده؟چون قم هستم الان اصلا جرئت دکتر رفتن ندارم

اره ی بسته اموکسی سیلین بگیر  کافیه 

شبی ی دونه بخور 

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️