خدا كنه جاده شمال باز باشه الكي بگم شمالم اصلا نيان كه مجبور شم بپيچونم
🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚 قد (١٧٠) شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
من حتی خونه پدرم گرفتم. خیلی دلم براشون تنگ شده. تو رو خدا عید دیدنی نرید خرید عید خرید ماهی گلی نخرید از چین میاد تا این ویروس لعنتی مهار بشه
لیلای من کجایی ، دلم برات تنگ شده.کاش دوباره ببینمت.دوست خوبم لطفا یک روزی دوباره سر راهم قرار بگیر. میخام بغلت کنم. باز با هم درد دل کنیم و دیگه از هم جدا نشیم. هیچ میدونی چند ساله ندیدمت،چند ساله صداتو نشنیدم؟یعنی دیگه بس نیست؟هر سال روز تولدت رو بهت تبریک میگم،روز تولد حضرت علی اکبر رو بهت تبریک میگم،سال نو رو تبریک میگم.میشنوی؟یادته میگفتی من لیلام،مامانِ علی اکبر و تو نرگسی،مامانِ مهدی؟هر کس لیلای منو میشناسه اونو به من برسونه. لیلای خوبم برگرد😔😔😔
من با خودم میگم یعنی من زیادی ترسوام که چند هفته است بیرون نرفتم ولی بعضیا راحت میرن خرید میرن خونه فامیل میرم مسافرت . نمیدونم خدا عالمه شاید ماها اشتباه میکنیم اونا راست میگن من کلا جدیدا دیگه هیچی نمیدونم چون همه چیز تو دنیا انگار برعکس شده خیلی وقتا میگم شاید من از کره ماه اومدم که مردم رو درک نمیکنم