2777
2789
عنوان

یارو تاپیک زده دیدو بازدید عید

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خراسان شمالی تا جایی ک من اطلاع دارم هیچکی کرونا نگرفته

ولی نزدیک خونه مامانم یه قمی قاچاقی😐اومده خونه مادر زنش ک از کرونا در امان بمونه(مامانم خراسان شمالیه)

بردنش تست خودشم مشکوکه😑😑😑😑

خدا ب داد برسه واقعا

واي من خيلي ميترسم يكي بخواد بياد خونم نتونم بپيچونم كه ميان واقعا بجز مامان بابايه خودمه شوهرم دوست ندارم كسه ديگه بياد خونم

خدا كنه جاده شمال باز باشه الكي بگم شمالم اصلا نيان كه مجبور شم بپيچونم

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

من حتی خونه پدرم گرفتم. خیلی دلم براشون تنگ شده. تو رو خدا عید دیدنی نرید خرید عید خرید ماهی گلی نخرید از چین میاد تا این ویروس لعنتی مهار بشه

لیلای من کجایی ، دلم برات تنگ شده.کاش دوباره ببینمت.دوست خوبم لطفا یک روزی دوباره سر راهم قرار بگیر. میخام بغلت کنم. باز با هم درد دل کنیم و دیگه از هم جدا نشیم. هیچ میدونی چند ساله ندیدمت،چند ساله صداتو نشنیدم؟یعنی دیگه بس نیست؟هر سال روز تولدت رو بهت تبریک میگم،روز تولد حضرت علی اکبر رو بهت تبریک میگم،سال نو رو تبریک میگم.میشنوی؟یادته میگفتی من لیلام،مامانِ علی اکبر و تو نرگسی،مامانِ مهدی؟هر کس لیلای منو میشناسه اونو به من برسونه. لیلای خوبم برگرد😔😔😔

کاش این مریضی لعنتی تموم شه بخدا ۳هفتس از خونه بیرون نرفتم حتی تو پارکینگ هم نرفتم همش الکل و وایتکس ب دستم خسته شدم 😫😫

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟  
خراسان شمالی تا جایی ک من اطلاع دارم هیچکی کرونا نگرفته ولی نزدی خونه مامانم یه قمی قاچاقی😐اومده خ ...

ما که نمیدونم واقعا صد در صد هست مبتلا 

از جون خانواده ش نمیترسه ؟ واقعا که

نظرات من قرار نیست به مذاقت خوش بیاد 

یه عده احمق استوری گذاشته بودن بالاخره جاده ی شمال رو با سرتق بازی باز کردیم 😕😕😕😕😕واقعا چجوری این حجم از بیشعوری میتونه تو یه آدم جمع بشه 😕😕😕😕

به امید روزی که بیام تاپیک بزنم خدااااروشکر کرونا ریشه کن شد🤲_________خدایا خودت مردمو نجات بده
خراسان شمالی تا جایی ک من اطلاع دارم هیچکی کرونا نگرفته ولی نزدید خونه مامانم یه قمی قاچاقی😐اومده ...

مال من که خاهرشوهرم ومادرشوهرش وعموی شوهرم بابچه هاشون ازقم اومدن اینجا

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 

من با خودم میگم یعنی من زیادی ترسوام که چند هفته است بیرون نرفتم ولی بعضیا راحت میرن خرید میرن خونه فامیل میرم مسافرت . نمیدونم خدا عالمه شاید ماها اشتباه میکنیم اونا راست میگن من کلا جدیدا دیگه هیچی نمیدونم چون همه چیز تو دنیا انگار برعکس شده خیلی وقتا میگم شاید من از کره ماه اومدم که مردم رو درک نمیکنم