2777
2789
عنوان

خیلی می ترسم!😢

285 بازدید | 25 پست

نمیدونم بخاطر ترس و تلقینه یا واقعا مجرای تنفسیم خس خس داره!

نه سرما خوردم و نه تب و نه سرفه!

ولی امشب حس میکنم گلوم کمی میسوزه!

نکنه کرونا گرفته باشم...

اولین علامتش قبل از اینکه۱۴ روز بگذره و کامل مشخص بشه چیه؟؟؟نمیشه خودمو درمون کنم؟؟؟

من نمیخام بمیرم😭

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊

وای منم.گلاب ب روت بیرون روی خفیف گرفتم دلم قار و قور صدا میده خودمو باختم😭😭😭

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارامشتو حفظ کن عزیزم توی این دوره اکثرمون از این احساسات داشتیم

خودتو تقویت کن و آب زیاد بخور و بهداشت هم رعایت کن

ایشالله که چیزی نیست . اگر هم باشه درصد خطرش خیلس کمه . چجوری یهو پریدی به مرگ !

وای منم.گلاب ب روت بیرون روی خفیف گرفتم دلم قار و قور صدا میده خودمو باختم😭😭😭

چی خوردی؟

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

مگه مردن الکیه تا خدا نخواد هیچی نمیشه اینجور مواقع فکر خدا فقط آرومم کرده وگرنه تا الان دیوونه میشدم دور و بریای من که از ترس فقط دارن گریه میکنن 

زندگی دشوارترین امتحان است بسیاری از مردم مردود میشوند .....چون سعی می‌کنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه هرکس فرق میکند  

شاید این چند روز خیلی از وایتکس و الکل و این چیزا استفاده کردی.

فکر‌منفی نکن ان شاالله چیزی نیست

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
ارامشتو حفظ کن عزیزم توی این دوره اکثرمون از این احساسات داشتیم خودتو تقویت کن و آب زیاد بخور و بهد ...

اینقدر از بیمارستان میترسم که اگه خدای نکرده مبتلا بشم سکته میکنم

وای بچم خیلی کوچیکه

خدا کنه هرچه زودتر این ویروس لعنتی ریشه کن بشه

خیییییلی میترسم

چی خوردی؟

چیز خاصی نخوردم یه بشقاب میوه خوردم ک تازه هم نخریده بودم بعدش اینجوری شدم

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
شاید این چند روز خیلی از وایتکس و الکا و این چیزا استفاده کردی. فکر‌منفی نکن ان شاالله چیزی نیست

آره استفاده میکنم اما نه افراطی

در حد عادی

یعنی از همینه؟؟