2777
2789
عنوان

به نظرتون چه زمانی کرونا کم تر میشه

332 بازدید | 15 پست

عزیزان کسی خبری راجع به این که کرونا تاچند وقت دیگه کم تر میشه تا مردم به حالت عادی زندگی برگردن

گروه قرمز❤️وزن اولیه 96.5🤪وزن هدف اول 90 😍پر انرژی میریم جلو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان که تو اوجه

اگه همه مون یاری کنیم و همکاریییییی.....تا عید انشالله میره

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  
الان که تو اوجه اگه همه مون یاری کنیم و همکاریییییی.....تا عید انشالله میره

من خودم همیشه بیرون بودم ولی الان درست سه هفته تموم که تو خونه دارم میپوسم

نمیدونم رو چه حسابی میفتن توو جاده.خودمونم همکاری نمیکنیم آخه که زودتر شرّش کم بشه

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍

من نمیخواهم عقیدم رو اجبار کنم ولی هرکس دوست داشت انجام بده موثره من شنیدم هرکس در شرایط سخت هر روز زیارت عاشورا رو بخونه خوبه 

البته اینم بگم رعایت بهداشت فردی و اجتماعی خیلی خیلی مهمه مرسی که به سوالم جواب دادین

طبق نموداری که دیدم و میگفتن پیشبینی سازمان بهداشت جهانی از روند کرونا در ایرانه، بیماری تا ۸ فروردین به اوج خودش میرسه و از اونجا به بعد شروع به سقوط میکنه، از ۸ اردیبهشت وضع خیلی بهتر میشه و تا اوایل خرداد کلا کشور سفید میشه، البته بشرطی که وضعیت مراعات و تعطیلی مراکز عمومی و شلوغ به همین شکل ادامه پیدا کنه

متاسفانه به دلایل شخصی از پذیرش در خواست دوستی معذورم *پسرم*اگر با حضورم در یک تاپیک مخالفید با درخواست استارتر خارج خواهم شد*
طبق نموداری که دیدم و میگفتن پیشبینی سازمان بهداشت جهانی از روند کرونا در ایرانه، بیماری تا ۸ فروردی ...

ببخشید این نمودار رو که میگید تو کدوم سایت هستش