خب از این زندگی هم خستم، گفتم خونه شریکی بگیرم با چند نفر کرایه کنم مثلا
انقدر تحمل کردن چند تا ادم با فرهنگای غریبه داستان داره که
اگه همین سختیا رو تحمل کنی خیلی راحت تری
خدا رو شکر خواهر داری همدمته
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
خب از این زندگی هم خستم، گفتم خونه شریکی بگیرم با چند نفر کرایه کنم مثلا
عزیزم الان مشکلت یدونس.اون موقع میشه هزارتا.منم تو سن و سال تو بودم مث تو فک میکردم.همش مامانم رو اعصابم بود با حمایت از پسراش.دلم میخواس فرار کنم برم.از تو چ پنهون یروزم موقع دبیرستان رو در اتاق نوشتم من رفتم و دیگم برنمیگردم.اما مدرسه ک تعطیل شد یه ساعت تو خیابونا چرخیدم دیدم نه بابا!هیچ جا خونه پدر مادر نمیشه.توام جدا شدنت از پدرمادر اصلا ب صلاحت نیست.چون فرهنگ ماها قبول نداره.بالاخره هممون ایرانی هستیم دیگه...مخصوصا شهرای کوچیک ک آبرو ریزی میدونن این مساله رو.
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم
خواهرم افسرگی گرفته، حیلی دلم میسوزه براش، هیچی خوشحالش نمیکنه تو این دنیا
اخی عزیزم
چند سالشه؟
تو سعی کن از این حال و هوا درش بیاری کمکش کنی
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
عزیزم الان مشکلت یدونس.اون موقع میشه هزارتا.منم تو سن و سال تو بودم مث تو فک میکردم.همش مامانم رو اع ...
درست میگی. من دیوه واقعن نمیدونم چیکار کنم. از اینکه عمرم داره تباه میشه میسوزم تو فک کنم از 16سالگیت تا 26سالویت زندگیت همش ی شکل باشه پر از غم باشه. تازه دوران بیست ستلگیم داره تموم میشه و دارم وارد 30 میشم 3سال دیگه. فکرش دیوونم میکنه
تدبیر کند بنده و تقدیر نداند، تدبیر ب تقدیر خداوند نماند